Γιάννης Βαρδής: «Ο πατέρας μου δεν κατάλαβε ποτέ πόσο σπουδαίος ήταν»

Γιάννης Βαρδής: «Ο πατέρας μου δεν κατάλαβε ποτέ πόσο σπουδαίος ήταν» | tlife.gr

Ο Γιάννης Βαρδής είναι ένας από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες της χώρας μας! Πέρα από το γεγονός ότι το όνομα του κρύβει μια μεγάλη μουσική πορεία, αφού ο πατέρας του, Αντώνης Βαρδής ήταν ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς, ο ίδιος έχει έμφυτο το ταλέντο στη μουσική.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το καινούργιο του τραγούδι «Μια ζωή θα είσαι εδώ» που ερμηνεύει με τον αξέχαστο πατέρα του. Το τραγούδι ήδη από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την επιτυχία του αλλά και την σχέση του με τον πατέρα του.

Ειδικότερα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτομαι ως βάρος το όνομά μου. Δεν έχω σκοπό να φτάσω τον καλλιτέχνη που λέγεται Αντώνης Βαρδής. Τον έχω πολύ ψηλά. Ο πατέρας μου, πάντως επειδή ήταν ταπεινός και σεμνός δεν κατάλαβε ποτέ πόσο σπουδαίος ήταν. Ως πατέρας ήταν πολύ καλός. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσής μας ήταν πολύ δύσκολα. Πίστευε ότι με ξέρει όπως και εγώ το ίδιο νόμιζα.

Με πίεσε αρκετά πιστεύοντας πως έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα. Κάποια στιγμή με έπιασε και μου είπε ότι είναι ένας άνθρωπος με πολλά ελαττώματα και ότι είχε καταλάβει πως με πίεζε. Μου είπε λοιπόν: «Σε αφήνω ελεύθερο». Και από τότε άλλαξαν όλα. Τα μετέπειτα χρόνια ήταν μαγικά. Κάναμε τα πάντα μαζί. Κάναμε επανεκκίνηση».

READ more