Γιάννης Βαρδής: Το συγκινητικό μήνυμα για τον μπαμπά του, Αντώνη, ανήμερα των γενεθλίων του

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Αντώνης Βαρδής “έφυγε” από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και ολόκληρο τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο γνωστός καλλιτέχνης “σημάδεψε” με τη μουσική και τους στίχους του το ελληνικό τραγούδι, αφού τα κομμάτια του ακούγονται ξανά και ξανά από γενιά σε γενιά.

Σαν σήμερα ο μεγάλος ερμηνευτής θα είχε τα γενέθλια του, γεγονός που δεν ξέχασε ο γιος του, Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής θυμάται πάντα τον πολυαγαπημένο του πατέρα, ο χαμός του οποίου του στοίχισε πολύ. Με μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram ο Γιάννης Βαρδής εκφράζει τις σκέψεις του για τον ήρωά του.

“Χρόνια σου πολλά μπαμπά. Λένε πως δεν εύχεσαι σε ανθρώπους που έχουν φύγει απ τη ζωή. Για μένα δεν έφυγες ποτέ όμως. Θα είσαι για πάντα εδώ. Λείπεις πολύ να ξέρεις.Το σπίτι σου ήταν πάντα γεμάτο με μελωδίες. Τώρα πλέον πέρα απ τις μελωδίες έχει και πολλά παιδικά χαμόγελα και αυτό θα σε χαροποιούσε πολύ. Σ’ αγαπάω κάθε μέρα πιο πολύ”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Read More

And More