Γιάννης Βαρδής: «Το τέλος του πατέρα μου ήταν δύσκολο, είχε παραλύσει, δε μπορούσε να μιλήσει»

Ο Γιάννης Βαρδής, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα για τις δικαστικές διαμάχες, την απώλεια του πάτερα του Αντώνη Βαρδή αλλά και το βάρος που φέρει το όνομά του το οποίο μόνο ως πλεονέκτημα το βλέπει.

«Επιτέλους μετά από 2 χρόνια θα κάνω συναυλίες μόνος μου και κάποιες μαζί με τον Γιώργο Λιανό. Ετοιμάζω μία επανεκτέλεση ενός καλοκαιρινού κομματιού, που είχε που είχε βγει πριν 19 χρόνια και ένα τραγούδι με την φωνή του πάτερα μου. Για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί μειονέκτημα να είναι παιδί ενός μεγάλου καλλιτέχνη», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

«Ο πατέρας μου ποτέ δεν θεώρησε τον εαυτό του κάτι τεράστιο. Εγώ θεωρώ πλεονέκτημα ότι ήμουν γιος του Αντώνη Βαρδή. Ο πατέρας μου με πήρε στην εταιρεία του και μου άνοιξες όλες τις πόρτες. Ήταν δύσκολο το τέλος για τον πάτερα μου ειδικά μετά την επέμβαση. Ο πατέρας μου δεν ήξερε πως είχε βγάλει για δεύτερη φορά όγκο στο κεφάλι, τού είχαμε πει πως έχει πάθει μία λοίμωξη. Πιστεύω πως ο πατέρας μου ήθελε να «φύγει» νωρίτερα από ότι έφυγε. Προς το τέλος, είχε παραλύσει δεν μπορούσε να μιλήσει, καταλάβαινες πως είχε χάσει τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του», πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρδής.

«Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν φίλοι του και το απέδειξαν διπλά. Ο Γιώργος Νταλάρας από τότε που έφυγε ο πατέρας μου δεν σταμάτησε να με παίρνει τηλέφωνο, είναι δώρο αυτό για μένα. Δεν περίμενα πως μετά τον θάνατο του πάτερα θα έχω να διαχειριστώ δύσκολα πράγματα. Μου πήρε αρκετό χρόνο για να μπορέσω να καταλάβω πως δεν θα δω ξανά τον πάτερα μου.

Ό,τι έγινε μετά το θάνατο του πάτερα μου ήταν ένα μεγάλο μάθημα ενηλικίωσης. Πιστεύω πως μου το χρώσταγε ο πατέρας μου. Δεν περιμένεις κάποιος που τον αγαπάει και είναι σύντροφος του να διεκδικεί πράγματα από τα ίδια του τα παιδιά. Ήταν όλα ξεκαθαρισμένα πριν τον θάνατο του πάτερα μου και η κυρία που κινήθηκε εναντίον μας γνώριζε, είναι άγριο», συμπλήρωσε σχετικά με την απώλεια του Αντώνη Βαρδή.

Read More

And More