Γιάνης Βαρουφάκης – Δανάη Στράτου: Θεατρική βραδιά για το ζευγάρι! [pics]

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου αποτελούν ένα από πιο αγαπημένα και ενδιαφέροντα ζευγάρια της πολιτικής. Οι δυο τους θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια μιλούν για τη σχέση τους. Μπορεί να διανύουμε προεκλογική περίοδο με το άγχος και το τρέξιμο να είναι μεγάλο, όμως φροντίζουν πάντα να βρίσκουν λίγο χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση.

Ο πρώην Υπουργός και η εικαστικός σύζυγός του είναι και οι δύο λάτρεις της τέχνη και τις περισσότερες φορές ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει το διάσημο ζευγάρι σε θεατρικές παραστάσεις ή ξεχωριστές συναυλίες. Πρόσφατα λοιπόν, το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση “Το Δικό μας Σινεμά” και να ταξιδέψει μέσα στο χρόνο.

Η Δανάη Στράτου με total black look και ο Γιάννης Βαρουφάκης με μαύρο πουκάμισο και τζιν, μετά το τέλος της παράστασης συνομίλησαν με τους πρωταγωνιστές δίνοντάς τους συγχαρητήρια, ενώ δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν και μαζί τους.

Δες φωτογραφίες: 

Γιώργος Χρανιώτης-Δανάη Στράτου-Γιάνης Βαρουφάκης

Παύλος Χαϊκάλης-Γιώργος Χρανιώτης-Γιάνης Βαρουφάκης-Δανάη Στράτου-Κώστας Κόκλας-Βάσια Τριφύλλη

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More