Γιάννης Βασιλώττος: «Θα έκανα σχέση με άντρα, αλλά σεξουαλικά με τραβάνε μόνο οι γυναίκες»

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί, αλλά και στη μετέπειτα πορεία του καθώς και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, μίλησε ο Γιάννης Βασιλώττος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

«Γεννήθηκα στη Ρόδο. Δεν είμαι από πλούσια οικογένεια. Είναι τίμιοι εργατικοί άνθρωποι. Ο πατέρας μου είναι οδηγός απορριμματοφόρου στον Δήμο. Αυτοί οι άνθρωποι ζορίστηκαν για να μπορέσω εγώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Πέρασα αρκετές μέρες που ήταν δύσκολες. Ευτυχώς που είχα μια στέγη και έμενα χωρίς να βρέχομαι και να κρυώνω. Υπήρχαν μέρες που σκεφτόμουν αν θα φάω δυο σουβλάκια, ή ένα για να μπορώ να πιώ μια μπύρα την επόμενη. Έχουν περάσει εβδομάδες που έχω τραφεί μόνο με παξιμάδι και ντομάτα» ανέφερε ο ηθοποιός ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.

Σε άλλο σημείο, ο Γιάννης Βασιλώττος αναφέρθηκε και στο φλερτ που δέχεται στα social media, λέγοντας, «Είχα πει σε μια συνέντευξη ότι με φλερτάρουν κυρίως άντρες. Σχεδόν αμέσως, μου ήρθε ένα μήνυμα που έγραφε, “έμαθα ότι σε φλερτάρουν μόνο άντρες, έχουμε πιθανότητες ή τζάμπα προσπαθούμε;” και από κάτω είχε μια φωτογραφία. Αν δεν έστελνε τη φωτογραφία, μπορεί να έπιανα και συζήτηση».

Τέλος, ο Γιάννης Βασιλώττος σημείωσε, «Θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με έναν άντρα. Επειδή όμως η σχέση προϋποθέτει και σεξουαλική επαφή, δε θα μπορούσα. Σεξουαλικά με τραβάνε μόνο οι γυναίκες. 

Έχω συγχωρέσει την απιστία. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να σε απατήσει, φταις κι εσύ. Με τη συγκεκριμένη κοπέλα, έχει τύχει να τη δω έξω με τη καινούργια της σχέση και να καθίσουμε όλοι μαζί να πιούμε τσίπουρα».

Read More

And More