Γιάννης Βούρος: «Η Μαρία – Λουίζα με ρώτησε αν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το επίθετό μου»

Tον Γιάννη Βούρο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” στο γραφείο του ο οποίος μίλησε για τον ρόλο του ως δήμαρχος αλλά και ως ηθοποιός αποκαλύπτοντας ότι από την υποκριτική έβγαλε μεν χρήματα αλλά τα επέστρεψε σε αυτό.

Ο Γιάννης Βούρος όμως μίλησε και για την απόφαση να παντρευτεί για δεύτερη φορά τη σύζυγό του.

«Ήταν μια συνειδητή επιλογή. Αυτό που παίζει ρόλο δεν είναι το αποτύπωμα που αφήνει ένα χέρι, ένα χάδι στον ώμο σου αλλά το αποτύπωμα ότι είναι ο άλλος στην ψυχή σου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο ο Γιάννης Βούρος μίλησε για τον γιο του που ασχολείται με το Tik-Tok ενώ από την κουβέντα δεν έλειψε και η αναφορά στην Μαρία Λουίζα Βούρου.

«Η Μαρία Λουίζα μπορεί να μην είχε το χρόνο που είχα με τα άλλα δυο παιδιά μου, αλλά με πέντε κουβέντες έχει καταλάβει. Όταν έγιναν εκείνα τα γεγονότα πριν κάποια χρόνια με το θέμα της πατρότητας με ρώτησε αν θα μπορεί να εξακολουθεί να έχει το επίθετό μου πέρα από το αν θα μπορεί να με λέει πατέρα που τα είχαμε βρει έτσι κι αλλιώς. Της είπα ναι αρκεί να το τιμήσει. Από τότε δεν έχουμε ξαναπεί κάτι για εκείνο το κομμάτι» είπε ο Γιάννης Βούρος.

Read More

And More