Γιάννης Βούρος: Το νέο look στα μαλλιά και η δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγο που δίνει τέλος στα σενάρια χωρισμού!

Γιάννης Βούρος: Το νέο look στα μαλλιά και η δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγο που δίνει τέλος στα σενάρια χωρισμού! | tlife.gr

Το μιούζικαλ που άλλαξε την ιστορία του Broadway, σε μία νέα μεγάλη παραγωγή έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στο Badminton. Πλήθος επωνύμων βρέθηκαν στο θέατρο για να απολαύσουν τον Γρηγόρη Βαλτινό στον “Βιολιστή στη στέγη”. Ανάμεσά τους ήταν και ο Γιάννης Βούρος ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Λένα Κώνστα.

Με αυτή τη δημόσια εμφάνιση ο πρόεδρος του ΚΒΘΕ επιβεβαιώνει αυτό που δήλωσε πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK!, ότι δεν έχουν χωρίσει!

«Κράτησε το σπίτι, μεγάλωσε τα παιδιά και τώρα πια που τα παιδιά είναι μεγάλα, φεύγουν, οπότε η Λένα ανακάλυψε τη δυστυχία, να πω, ή και την ομορφιά της μοναξιάς», είχε πει ανάμεσα σε άλλα τονίζοντας πως ανάμεσά τους υπάρχουν συνδετικοί κρίκοι.

Εντύπωση προκάλεσε επίσης το νέο look στα μαλλιά του και το ξανθό χρώμα. Η αλλαγή έγινε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της παράστασης «Ο γλάρος» στην οποία πρωταγωνιστούσε και υπέγραφε και την σκηνοθεσία. Το έργο για οικονομικούς λόγους πραγματοποίησε μονάχα μία παράσταση.

READ more