Τους λόγους που τον οδήγησαν να λάβει μέρος στο Survivor εξήγησε στη νέα του συνέντευξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο κανάλι “xrisst” στο Youtube και μέσα σε όλα αποκάλυψε ότι ο λόγος που πήρε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν καθαρά ένα οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Αν δεν είχα οικονομικό πρόβλημα, δεν θα πήγαινα στο Survivor. Ήμουν σε ακραία δύσκολη οικονομική κατάσταση, η τράπεζα θα μου έπαιρνε το αυτοκίνητο, δεν ήξερα τι να κάνω, δεν υπήρχε διαφυγή. Παράλληλα, έβλεπες όλους τους παίκτες του Survivor ότι μετά έκλειναν δουλειές σε θέατρα, σε τραγούδι, σε οτιδήποτε. Για να αποφασίσω τότε να πάω στο Survivor, ήμουν στα χειρότερα της ζωής μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε στη συνέχεια: «Στο Survivor έπαιρνα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Στην αρχή είχα σκεφτεί να τους πω 2.000 ευρώ, δεν ήξερα τι λεφτά παίζουν. Αλλά είπα να μη μιλήσω, να δω τι θα μου πουν αυτοί. Και μου λένε “να πούμε για 4.500 – 5.000” και λέω ναι, 5.000 ευρώ! Αν ήξερα τη συνθήκη, θα ζητούσα 15, 20!».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ