Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο νεαρός ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο! Φωτογραφίες

Τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ANT1 “Ταμάμ”, ενώ στη συνέχεια τον απολαύσαμε στο Your Face Sounds Familiar, όπου και βγήκε νικητής. Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και τραγουδιστής (είναι μέλος του συγκροτήματος Radio Act) πλέον είναι και συγγραφέας. Ο νεαρός ηθοποιός έγραψε ένα πολύ ξεχωριστό βιβλίο, με τίτλο «Ζιακ, η έκλειψη», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis και το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η παρουσίασή του.

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Χατζηγεωργίου έγινε σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο Σύνταγμα, ενώ στην εκδήλωση ακούστηκαν συνθέσεις του ηθοποιού, που έχουν γραφεί ειδικά για να συνοδεύουν τον αναγνώστη στη μαγική διαδρομή του «Ζιακ, η έκλειψη». Μάλιστα, η αφήγηση αποσπασμάτων του βιβλίου έγινε από φίλους και συναδέλφους του συγγραφέα, όπως η Μυρτώ Αλικάκη και η Μυριέλλα Κουρεντή, φέρνοντάς μας ακόμη πιο κοντά στο μυστικό κόσμο της ηρωίδας.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Μυριέλλα Κουρεντή – Κώστας Τσουρός – Δημήτρης Καμπόλης

Μυριέλλα Κουρεντή

Μυρτώ Αλικάκη

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Χριστίνα Σάλτη

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ζιάκ είναι το όνομά μου και στη γλώσσα των Φυλάκων σημαίνει έκλειψη του ήλιου. Ναι, είμαι ένας Φύλακας των Ψυχών, και αυτό που θα σας εκμυστηρευτώ είναι ότι ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο – ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα ερωτευμένη με τον Ουίλιαμ.

Το αιώνιο δίλημμα ανάμεσα στο καθήκον και την επιθυμία μέσα από τα μάτια μιας Φύλακα που επιλέγει να παραβεί τους κανόνες και να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτα για έναν άνθρωπο. Μια διαφορετική θεωρία για την κοσμογονία σε μια μαγική ιστορία φαντασίας… ή ίσως όχι και τόσο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More