Γιάννης Χατζηγεωργίου: “Τα reality είναι καταστροφή… Καίγονται τα μάτια μου όταν τα βλέπω”

Όλο και αυξάνεται η λίστα με τους καλλιτέχνες που ξεσπούν κατά των ριάλιτι και εκφράζουν δημόσια τη γνώμη τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, αποκάλυψε ότι τέτοιου είδους εκπομπές είναι καταστροφή και ο ίδιος δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει. 

“Καταστροφή! Όχι, δεν τα παρακολουθώ. Ποτέ δεν το κάνω αυτό! Καίγονται τα μάτια μου όταν τα βλέπω αυτά, οπότε με το που δω πέντε δευτερόλεπτα λέω “κλείστο, κλείστο”… Δεν διανοούμαι ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που μπορούν να το βλέπουν στα σοβαρά. Να το βλέπεις για να γελάσεις, το καταλαβαίνω, γιατί υπάρχουν πολλοί φίλοι μου που το κάνουν αυτό και όντως γελάνε, αλλά εγώ δεν μπορώ ούτε να γελάσω γιατί αισθάνομαι μια μελαγχολία όταν τα βλέπω.

Το χειρότερο είναι το Big Brother επειδή δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, δεύτερο είναι το Bachelor γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, αλλά τουλάχιστον γελάς, γιατί είναι τρομακτικά κακό αυτό που συμβαίνει και τρίτο είναι το GNTM. Εντάξει αγαπάμε τη Βίκυ Καγιά αλλά μέχρι εκεί”, δήλωσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για τα reality της ελληνικής τηλεόρασης.

Παράλληλα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί δύο φορές πρόταση για το reality, όμως έχει απαντήσει αρνητικά. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More