Γιάννης Χατζηγεωργίου: Τρυπώσαμε στα γυρίσματα του νέου του video clip με πρωταγωνίστρια την αδερφή του!

Το πρώτο του solo δισκογραφικό βήμα κάνει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, έχοντας στο πλευρό του την αδερφή του, αλλά και πολλά άλλα κορίτσια! Το TL!FE εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του music video.

Ο Γιάννης έχει δείξει πως είναι ένας πολυπράγμων καλλιτέχνης: έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Ταμάμ» και τώρα είναι στο καστ της καθημερινής σειράς «Όσο Έχω Εσένα» του ΣΚΑΙ, ήταν μέλος της ροκ μπάντας RadioAct και το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, «Ζιάκ, Η Έκλειψη», που έγινε best seller.

Κάνοντας τώρα το πρώτο solo του μουσικό βήμα, παρουσιάζει το «Κάθε Φορά», που έγραψαν οι Κρίστιαν Εφραιμίδης και Απόστολος Βίντος και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records. Ρυθμικό και αισιόδοξο, το τραγούδι θα συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο γνωστός από ταινίες και clips Γιάννης Παπαδάκος.

Το video γυρίστηκε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, με την υποστήριξη νεανικού γυναικείου αρώματος, στο οποίο ο Γιάννης εμφανίζεται να πλαισιώνεται από πολλά κορίτσια, μεταξύ των οποίων η όμορφη αδερφή του, Μαίρη και η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Όσο Έχω Εσένα», Άννα Μάγκου!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε το teaser του video clip:

Read More

And More