Γιάννης Ζουγανέλης: Αποκαλύπτει τι έκανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας το τελευταίο βράδυ του και συγκινεί

Η είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα βύθισε όλη τη χώρα σε ανείπωτη θλίψη, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό. Ωστόσο, πέρα από τους θαυμαστές του, αυτοί που θρηνούν και θα θρηνούν την απώλειά του είναι η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του. Μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Οι δυο τους συνδέονταν από μια στενή φιλία χρόνων και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν κάνει διακοπές μαζί αλλά είχαν βρεθεί και στην ίδια σκηνή.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και μεταξύ άλλων δήλωσε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:

«Επειδή στο παρελθόν είχε κάνει bypass παρακολουθούσε συνεχώς την υγεία του. Σώθηκε το λάδι στο καντήλι του. Τελευταία φορά βρεθήκαμε πριν δέκα μέρες, στον Άγιο Στέφανο στη Μύκονο σε ένα ωραίο ταβερνάκι. Ερχόταν συχνά στη Μύκονο ο Λαυρέντης γιατί την αγαπούσε. Είχε ζήσει εκεί με τη μάνα του και τον αδερφό του. Στη Μύκονο είχε εμφανιστεί μαζί με τους υπόλοιπους του συγκροτήματος «Τερμίτες». Όπως και στην Τήνο που είχε το εξοχικό του.

Μια μέρα πριν από το δυσάρεστο αυτό γεγονός, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε «Σήμερα το βράδυ θα δω στην τηλεόραση τον Ναδάλ που παίζει τέννις. Στις 12 ξεκινά ο αγώνας». Η γυναίκα του, η Ελένη, μου είπε ότι μέχρι τις 3 το πρωί έβλεπε τον αγώνα. Και μετά ήρθε αυτός ο βίαιος θάνατος. Η σύζυγός του είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ιδιαίτερο και με πολύ σοφία.».

Read More

And More