Γιάννης Ζουγανέλης: Απόλαυσε με τον μέλλοντα γαμπρό του την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να τραγουδά (pics)

Το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός μουσικός Μίνωας Μάτσας διοργάνωσε μια μοναδική συναυλία στον ανοιχτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στην Πλάκα για φιλανθρωπικό σκοπό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ήταν οι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες που τραγούδησαν σ’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά έχοντας στο πλευρό τους επτά διακεκριμένους μουσικούς. 

Ο Μίνωας Μάτσας παρουσίασε τους πιο σημαντικούς κύκλους τραγουδιών της πορείας του και τόσο εκείνος όσο και οι δύο ερμηνευτές κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Τα έσοδα της συναυλίας πρόκειται να διατεθούν στη Hopegenesis βοηθώντας έτσι τον αγώνα στη μείωση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη απόλαυσαν μεταξύ άλλων επί σκηνής ο μέλλων σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου, αλλά και γονείς της, Γιάννης Ζουγανέλης και Ισιδώρα Σιδέρη. Ο γνωστός δικηγόρος έχει άριστες σχέσεις με τα πεθερικά του και έτσι δεν θα γινόταν να παρακολουθήσουν χωριστά την αγαπημένη τους. 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην εξαιρετική συναυλία και απαθανάτισε το Γιάννη Ζουγανέλη να ποζάρει μαζί με το γαμπρό του, αλλά και την ταλαντούχα τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More