Γιάννης Ζουγανέλης: Επιβεβαιώνει στο TLIFE το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγάνελη με τον Σπύρο Δημητρίου

Χωριστούς δρόμους ακολουθούν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου  2,5 χρόνια μετά τον γάμο τους στις Σπέτσες.

Την είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ αναφέροντας πως η ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ η εκτίμηση του ενός προς άλλον εξακολουθεί να υπάρχει.

Το TLIFE επικοινώνησε άμεσα με τον Σπύρο Δημητρίου ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει για το ρεπορτάζ που αφορά τον χωρισμό του.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε επικοινωνία με το TLIFE επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν την κόρη του, Ελεωνόρα και τον Σπύρο Δημητρίου να προχωρούν τις διαδικασίες διαζυγίου.

«Προφανώς ναι, ισχύει. Η Ελεωνόρα είναι μια χαρά, δεν μπορώ να σας πω όμως κάτι άλλο», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες.

Τον τελευταίο χρόνο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ήρθαν αντιμέτωποι με δεκάδες δημοσιεύματα που αφορούσαν την κρίση στον γάμο τους και τις φήμες χωρισμού.

Από την πρώτη στιγμή, ο Γιάννης Ζουγανέλης, δεν έπαψε να εκφράζει την αγάπη του για την κόρη του αλλά και την συμπάθεια για τον γαμπρό του, Σπύρο Δημητρίου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο σε τηλεοπτικές του δηλώσεις στην κάμερα του ANT1 ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωνε: «Εγώ την κόρη μου την αγαπώ. Είναι κόρη μου, την θαυμάζω. Σας διαβεβαιώ ότι είναι ακέραια προσωπικότητα. Δεν ξέρω γιατί γράφονται όλα αυτά για την προσωπική της ζωή» είχε πει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Read More

And More