Γιάννης Ζουγανέλης: Πρεμιέρα με την κόρη και τη σύζυγό του στο πλευρό του [pics]

Σε ένα χώρο στο κέντρο της Αθήνας, ζεστό και φιλόξενο, με τεχνικές προδιαγραφές που όλα ακούγονται και βλέπονται σωστά και με μια διάθεση, καλλιτέχνες και αποδέκτες να γίνουν όλοι μια παρέα-ένας κόσμος, ο Γιάννης Ζουγανέλης προσκάλεσε τρεις διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών, να συνυπάρξουν και να επικοινωνήσουν μαζί σας με τραγούδια, ιστορίες, γέλιο και χαρά. Η πρώτη μουσική παράσταση δόθηκε το περασμένο Σάββατο με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να έχει στο πλευρό του την κόρη του και τη σύζυγό του. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Ισιδώρα Σιδέρη στηρίζουν πάντα τον αγαπημένο τους σε κάθε του βήμα.

Πρόκειται για μία από τις πιο δεμένες οικογένειες της εγχώριας showbiz. Δεν είναι μόνο οι γονείς που στηρίζουν την Ελεονώρα αλλά κι εκείνη με τη σειρά της. Οι τρεις τους πριν από λίγες μέρες ήταν στη Μύκονο όπου πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα και η επιστροφή στην Αθήνα τους βρήκε ανανεωμένους και κεφάτους. Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε κάθε λόγο άλλωστε αφού ήταν η πρεμιέρα του στη Σφίγγα.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ενώνει τη φωνή του με τον Βασίλη Καζούλη και τη Γιώτα Γιάννα. Συμμετέχουν οι Τάνια Ρόκκα, Παναγιώτης Αυγερινός και Αλέξανδρος Ζουγανέλης. Μια διαδραστική μουσική παράσταση με τίτλο   «ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ». Με τις μπαλάντες τους, τα ροκ τους, τα λαϊκά τους, με τα όλα τους! Απρογραμμάτιστες στιγμές που θα αυτοσχεδιάσουμε όλοι! Γλεντογέλια μέχρι πρωίας με ένα συγκρότημα με εξαιρετικούς μουσικούς και τραγουδιστές.

Παναγιώτης Αυγερινός: κιθάρα, τραγούδι
Αλέξανδρος Ζουγανέλης: σαξόφωνο, φλάουτο, τραγούδι
Μιχάλης Δάρμας: κοντραμπάσο, φωνή
Κώστας Σπυράτος: κρουστά, φωνή
Γιάννης Πουρνάρας: μπουζούκι, τζουράς, φωνή
Βασίλης Ντρουμπογιάννης: πιάνο

Συμμετέχει η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα και ο Αστέρης Κανούσης

Πάνος Ζενίδης: video art
Διεύθυνση παραγωγής: Θάνος Κανούσης

Read More

And More