Γιάννης Ζουγανέλης: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Γιάννης Ζουγανέλης: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα | tlife.gr

Σαράντα χρόνια γνωρίζονταν και είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και ο θανατός του, τον συγκλόνισε.

Μιλώντας στην εφημερίδα Secret και στη Μαριάνθη Κουνιά, για την αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε πως ο Λαυρέντης είχε πολλά όνειρα, αλλά δεν πρόλαβε να τα πραγματοποιήσει!

«Τον χαιρετώ και τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έχει προσφέρει με τη στάση του και τη σεμνότητα που τον διέκρινε. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε πολύ τη ζωή και αυτό το εξέφραζε μέσα από τα τραγούδια του. Οι συνεργασίες μας ήταν πάντα συν-Εργασίες», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:  «Δεθήκαμε πολύ, γιατί μοιραστήκαμε πολλά πράγματα στις δουλειές μας. Μου επέτρεπε να μπαίνω στη διαδικασία της σάτιρας, γιατί ήταν από τους λίγους που καταλάβαιναν τη σημασία της. το πόσο σοβαρό πράγμα στη ζωή είναι η κωμικότητα».

Τέλος για τη γνωριμία τους αποκάλυψε: . «Γνωριστήκαμε στην Πλάκα πριν από 40 περίπου χρόνια. Και έκτοτε βιώσαμε μαζί άπειρα πράγματα. Ακόμα και οι διαφωνίες που είχαμε κατέληγαν σε αρμονία. Ήταν τελείως ακομπλεξάριστος. Και ήταν πάντα ένα μέρος της ζωής μου. Είχε πολλά όνειρα και οράματα ακόμη, γιατί είχε νεανικότητα στο μυαλό. Ήταν προς πραγματοποίηση όλα αυτά, αλλά δεν πρόλαβε».

READ more