Γιατί απουσιάζει η Κατερίνα απο το «Κους-Κους» ;

«Κους-Κους» χωρίς …Κατερίνα Καραβάτου γίνεται; Δεν γίνεται, αλλά όταν επιβάλλεται, δεν υπάρχει κι άλλη λύση ! Ετσι, η Κατερίνα σήμερα δεν βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής του Alpha, αλλά στο σπίτι της. Η γνωστή παρουσιάστρια αναγκάστηκε να μην είναι στο «Κους-Κους» ,αφού η υπερκόπωση της χτύπησε την …πόρτα.

Η Κατερίνα λόγω του «Κους-Κους» , των γυρισμάτων του ριάλιτι «Μια νύφη για το γιο μου» ,αλλά και όλων των υπόλοιπων τηλεοπτικών της υποχρεώσεων και όχι μόνο, φαίνεται πως έφτασε στα όριά της ,ή μάλλον τα ξεπέρασε. Αποτέλεσμα; Οι γιατροί της συνέστησαν να μείνει στο κρεβάτι ,για να προλάβει τα …χειρότερα.

Προσοχή βρε Κατερίνα μας, είναι γνωστό πως «η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη» ! Αυτός ,λοιπόν, είναι και ο λόγος που η Κλεοπάτρα Πατλάκη βρίσκεται στις επάλξεις της παρουσίασης , αν και μεταξύ μας δεν το ΄χει καθόλου. Η Κλεοπάτρα μια χαρά δεν πιάνεται στο πάνελ, αλλά για να αναλάβει βασικό ρόλο παρουσιάστριας είναι λίγη, πολύ λίγη… Η ΄εκτός κι αν δεν είναι ακόμα έτοιμη και χρειάζεται κι άλλα τηλεοπτικά χιλιόμετρα να διανύσει, μέχρι να πάρει τον …αέρα του αέρα της παρουσιάστριας.

READ more