Γιατί είναι δεμένος και φιμωμένος ο Αλέξης Γεωργούλης;

Ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στην εκστρατεία του Greek Reporter “Ideas4Greece” και δίνει το δικό του μήνυμα, όσον αφορά την οικονομική κρίση…

Στη συγκεκριμένη εκστρατεία, μια σειρά από επιφανείς Έλληνες της διασποράς, συμμετέχουν και ο καθένας δίνει την δική του άποψη για το πως θα μπορούσε η χώρα μας να βοηθηθεί και να βγει από την κρίση. Έλληνες πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς, από διαφορετικούς χώρους ο καθένας, ενώνουν τη φωνή τους για το καλό της χώρας. Συνδετικός κρίκος σε όλο αυτό το εγχείρημα, ο Αλέξης Γεωργούλης.

Στο βίντεο ο γνωστός ηθοποιός απεικονίζεται ως ένας άνθρωπος ο οποίος παρακολουθεί το “Ideas4 Greece”, ενώ είναι δεμένος και φιμωμένος, εικόνα καθαρά συμβολική που θέλει να παραπέμψει στην κατάσταση που βιώνει ο καθένας μας, ενώ βλέπει κάθε μέρα να συμβαίνουν γύρω του τόσο σοβαρά πράγματα και στα οποία νοιώθει ανίσχυρος να αντιδράσει.
Την ίδια στιγμή, όμως, βασανίζεται από τον κακό και τον καλό του εαυτό. Τελικά καταφέρνει να λυθεί από τα δεσμά του και να κάνει τη φωνή του να ακουστεί.

Στο site του, ο Greek Reporter, μεταξύ άλλων αναφέρει: “Γνωρίζουμε όλοι την πρόκληση την οποία η Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζει. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύξαμε την εκστρατεία Ideas4Greece. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια Παγκόσμια συζήτηση και να ευαισθητοποιήσει την Παγκόσμια κοινή γνώμη για το θέμα της Χώρας μας, της Ελλάδας, που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ.
Ζητήσαμε από εξέχουσες προσωπικότητες της Ελληνικής Διασποράς να μας πουν την γνώμη τους για το τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Οι συμμετοχές της εκστρατείας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, επιφανείς Έλληνες όπως τον Chief της FOX Films Jim Giannopoulos, τον γκουρού των επενδύσεων John Calamos, τον Πρόεδρο της Coca-Cola Canada, Nikos Koumettis, τον G.M της Microsoft Kostas Mallios και άλλους. Το καινοτόμο βίντεο παρουσιάζεται από τον διάσημο Έλληνα ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη”.
Δες το video με τον Αλέξη Γεωργούλη:

Read More

And More