Γιατί είναι “Μες την καλή χαρά”, οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Alpha ;

Ανακουφισμένοι που τελείωσε η σεζόν, αλλά και ξένοιαστοι όλοι οι συντελεστές του “Μες την καλή χαρά”, ετοιμάζονται να… σαλπάρουν και να ξεκινήσουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά !

Βλέπετε, η εκπομπή τελείωσε κι εκείνοι έχουν απο τώρα ανανεώσει το ραντεβού μαζί μας για τον Σεπτέμβρη, οπότε δεν έχουν κανέναν λόγο για να ανησυχούν. Το πρωινάδικο του Alpha συνεχίζει απτόητο την τηλεοπτική του πορεία για ακόμα μία χρονιά.

Και δεν έχουν κανέναν λόγο για να ανησυχούν, γιατί παρά το γεγονός ότι ακόμα κανείς δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι, όλοι τους έχουν πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τους ανθρώπους της Κάντζας, πως θα είναι και πάλι εδώ την σεζόν 2011-2012, για να μας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά.

Πιο συγκεκριμένα, την εβδομάδα που μας πέρασε, όλα τα βασικά στελέχη της εκπομπής, είχαν ραντεβού με την διοίκηση, όπου και συζήτησαν το μέλλον της συνεργασίας τους. Ετσι, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, τους είπαν πως είναι απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί τους και πως συνεχίζουν κανονικά το “Μες την καλή χαρά”, χωρίς σημαντικές… προσθαφαιρέσεις στην ομάδα.

Με άλλα λόγια ; Η Ναταλία Γερμανού, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Παύλος Σταματόπουλος συνεχίζουν κανονικότατα, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για το αν θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στις νέες… αφίξεις, δηλαδή , όσο αφορά στους Λιάτσο και Λαγιόπουλου, αν και η πρόθεση είναι, η παρέα να μείνει ίδια και απαράλλαχτη.

Οσο για το πότε θα πέσουν και οι υπογραφές για να κλείσει και τυπικά το θέμα; Απ΄ ότι μου είπαν περί τα τέλη του μήνα, αν και την πρώτη χρονιά που ανέλαβαν οι Γερμανοί την διοίκηση του Alpha, όλοι είχαν δώσει τα χέρια μαζί τους – όπως συμβαίνει και τώρα – και οι υπογραφές έπεσαν, αφού η εκπομπή ξεκίνησε και ήταν στον αέρα !

Κατά τα άλλα; Εννοείται πως θα υπάρξουν κάποιες ανανεώσεις όσο αφορά στην θεματολογία της εκπομπής, με νέες ενότητες και ρουμπρίκες να έχουν ήδη ξεκινήσει να συζητιούνται.

Read More

And More