Γιατί επικοινώνησε ο Tom Cruise με την Αγγελική Νικολούλη;

Γιατί επικοινώνησε ο Tom Cruise με την Αγγελική Νικολούλη; | tlife.gr

Την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν στην Κω φαίνεται πως θέλει να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ο μεγάλος star του hollywood. Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα η εταιρία παραγωγής του 49χρονου ηθοποιού σκέφτεται να βασίσει τη νέα του ταινία στην μυστηριώδη υπόθεση που απασχόλησε και την Αγγελική Νικολούλη. Και όλα αυτά με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένεια του παιδιού.

Όπως λοιπόν αναφέρει το δημοσίευμα οι παραγωγοί της ταινίας επικοινώνησαν με την παρουσιάστρια για να τους βοηθήσει με πολύτιμα στοιχεία γύρω από την έρευνα. Η ίδια η Αγγελική Νικολούλη έκανε δηλώσεις για το συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας: «Σπάνια μια τέτοιου είδους ιστορία εξελίσσεται σε πραγματικό γρίφο, παίρνει διαστάσεις μυθιστορήματος και απασχολεί Αστυνομίες, όπως η Σκότλαντ Γιαρντ. Είχαμε ασχοληθεί εκτενώς με τη συγκεκριμένη υπόθεση και μάλιστα σημειώνοντας εξαιρετικά υψηλές τηλεθεάσεις»! Και κάπως έτσι φαίνεται πως η δημοσιογραφική έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και της ομάδας της για το «Φως στο τούνελ» θα αποτελέσει το υλικό για μια πολυδάπανη ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise.

Άλλωστε η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως την έχουν πλησιάσει γνωστοί παραγωγοί του Χόλιγουντ ώστε να μεταφερθούν τέσσερις ακόμη ιστορίες, που έχει προβάλει μέσα από την εκπομπή της, στις κινηματογραφικές αίθουσες

READ more