Γιατί η Φαίη επιστρέφει εσπευσμένα στο “Πρωινό Μou” ;

Δεν ξέρω αν το θυμάστε, αλλά πριν από δύο – τρεις μέρες σας είχα γράψει ένα ρεπορταζάκι για το πότε ακριβώς η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο “Πρωινό Μou” ! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχα και αφού προηγουμένως είχα έρθει σε επαφή με φιλικά πρόσωπα της Φαίης και συνεργάτες μου είχαν πει όλοι πως η γνωστή παρουσιάστρια σχεδιάζει να επιστρέψει στο πόστο της την τελευταία Δευτέρα του μήνα και αφού βεβαίως πρώτα είχε σαραντίσει.

Τελικά ,όμως, η Φαίη επιστρέφει νωρίτερα στο “Πρωινό Μou” ! Ναι, η Φαίη την πήρε την μεγάλη απόφαση και θα αφήσει τον μικρό πρίγκιπά της στο σπίτι και θα βρίσκεται στις οθόνες μας μία ώρα αρχύτερα. Τι έκανε ,όμως, την Φαίη να αποφασίσει να επισρέψει εσπευσμένα στην εκπομπή ;

Μα φυσικά η επιθυμία του Γιώργου Λιάγκα. Ο Γιώργος μετά το πρόσφατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ζήτησε από την Φαίη, την ερχόμενη Δευτέρα που θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο “Πρωινό Mou” και να είναι κι εκείνη δίπλα του. Ναι, ο γνωστός δημοσιογράφος μετά τις πραγματικά δύσκολες ώρες που πέρασε (έπαθε… περιτονίτιδα) θέλει την Δευτέρα να έχει στο πλευρό του την πολυαγαπημένη του Φαίη και όπως καταλαβαίνετε, εννοείται πως η Φαίη δεν μπόρεσε να του πει “όχι” και να του χαλάσει το χατίρι.

Ετσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Δευτέρα το πρωί και η Φαίη και ο Γιώργος θα μας περιμένουν στο… “Πρωινό τους”, μέσα σε μία άκρως πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Τέλος, το “Πρωινό Μou” αποφασίστηκε να μην ρίξει αυλαία την Παρασκευή 10 Ιουνίου όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, μετά την γνωστή κοινή διακαναλική απόφαση όλη η σεζόν να τελειώσει στις 10 με 12 Ιουνίου, αλλά την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Read More

And More