Γιατί η οικογένεια Beckham θα ονομάσει το νέο μέλος Harper Seven;

Η απόφαση της οικογένειας Beckham να αποκαλούν το νέο μέλος Harper Seven μπορεί να προκάλεσε χθες διάφορα σχόλια, αλλά ένα ειναι σίγουρο: τα τρία αδερφάκια της πιστεύουν ότι η αυτή η απόφαση οφείλεται σε μάγο… Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο όνομα ανήκει σε πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς ”Disney Wizards Of Waverly Place” του 11χρονου Brooklyn, του 8χρονου Romeo και του 5χρονου Cruz.

Καθώς λοιπόν, η 37χρονη Victoria αναρρώνει από τη γέννηση στο Λος Άντζελες έχοντας πάντα στο πλευρό της τον David, μία πηγή δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mail:

”Όλη η οικογένεια ήταν θετική και σύμφωνη -η Victoria και ο David αγαπούν αυτό το όνομα- αλλά στην ουσία το επέλεξαν τα αγόρια. Η Victoria το λάτρεψε γιατί, παρόλο που η Harper είναι αμερικανικής καταγωγής, το αγγλικό της όνομα θα της χαρίσει για πάντα αγγλικές ρίζες… Επίσης, όλοι τους έχουν επισκεφθεί τον χώρο όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς και μία φίλη των παιδιών ονομάζεται Harper Finkle. Το δεύτερο όνομα -Seven- της δόθηκε μιας και είναι ο τυζερός αριθμός του David. Άλλωστε είναι γνωστό ότι εκείνος πάσχει από συμπτώματα ψυχαναγκαστικής διαταραχής με τα νούμερα.”

Tέλος, φίλος του ζευγαριού είπε: ”Οι δυο τους αποφάσισαν τελευταία στιγμή τι όνομα θα δώσουν στην μικρή. Πάντως, το νούμερο 7 είναι ο πιο τυχερός αριθμός του David και πάντα ήθελε να δώσει αυτό το όνομα σε ένα από τα παιδιά του.”

Read More

And More