Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Οσα δεν φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η ώρα; Ετσι δεν έλεγαν οι γιαγιάδες μας; Ε, ακριβώς αυτό συνέβη και με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

Χθες Δευτέρα ο Πέτρος έκανε γυρίσματα για το “Βράδυ” του κι εκεί που όλοι ήταν αμέριμνοι και ήσυχοι, μία φοβερή αναποδιά στάθηκε η αιτία για να τους αναστατώσει και να φέρει τα πάνω-κάτω…

Ο Πέτρος είχε στο πλατό καλεσμένο τον Αποστόλη Τότσικα και μαζί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των τηλε-παιχνιδιών. Κατά την διάρκεια ,λοιπόν, μίας δοκιμασίας, – σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε πριν από λίγη ώρα το “Happy Day” -, ο Πέτρος Κωστόπουλος έκοψε το χέρι του.

Φυσικά σήμανε συναγερμός! Παρά το γεγονός ότι το τραύμα δεν ήταν μικρής έκτασης, ο Πέτρος που είναι πάνω απ ΄όλα και πρώτα απ ΄όλα επαγγελματίας και κολλημένος με την δουλειά του, αρνήθηκε να αποχωρήσει, το γύρισμα να διακοπεί και να πάει στο νοσοκομείο.

Αποτέλεσμα; Το γύρισμα συνεχίστηκε κανονικά, μόνο που μετά το τέλος αποφασίστηκε όντως να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, γιατί το κόψιμο ήταν αρκετά βαθύ. Και η αλήθεια είναι πως όντως ο Πέτρος έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο και να φροντίσει το χέρι του,γιατί όπως αποδείχθηκε και με… χαρτί γιατρού, όντως το κόψιμο ήταν βαθύ και χρειάστηκαν ράμματα!

Φτου, φτου Πέτρο μας! Σε μάτιαξαν φαίνεται…

Read More

And More