Γιατί οι περισσότεροι που έχουν i-phone είναι “φτωχοί”;

Οι περισσότεροι κάτοχοι των i – phone, μπορεί να φαντάζουν πλούσιοι στα μάτια των άλλων, λόγω των πρωτότυπων υπηρεσιών που προσφέρει αλλά και της τιμής του. Στην πραγματικότητα ‘ομως είναι αρκετά φτωχότεροι, από εκείνους που δεν έχουν…

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας στους πέντες, που έχουν αποκτήσει την συγκεκριμένη συσκευή, έχουν παραδεχτεί ότι ο τραπεζικός τους λογαριασμός είναι ακάλυπτος, οπότε και το κινητό… δεν έχει ακόμα εξοφληθεί. Ένας στους δέκα Βρετανούς, έχει παραδεχτεί ότι πνίγεται στα χρέη – αριθμός που αυξάνεται συνεχώς – και παρόλα αυτά, αγόρασε i – phone.

Επιπλέον, σύμφωνα με έρευνα, όσοι χρησιμοποιούν το Android ή το Blackberry, είναι περισσότερο κερδισμένοι σε σχέση μ’ εκείνους που έχουν i-phone, όσον αφορά στις υπηρεσίες του καθενός, καθώς κι ότι η απόκτηση της εκάστοτε ηλεκτρονικής τηλεφωνικής συσκευής είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κατάστασης του ιδιοκτήτη. Ίσως γι’ αυτό τον λόγο, το 54% των κατόχων Blackberry, δηλώνει ότι το έχει εξοφλήσει.

Δημοσκόπηση, όμως, του YouGov, έδειξε ότι το 10% των κατόχων Blackberry, έχουν ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 57.000€, το ίδιο και το 7% κατόχων Android, ενώ, μόνο το 5% των κατόχων i-phone αγγίζουν αυτό το ποσό μισθού ή έχουν εξίσου μεγάλο οικονομικό background, ώστε να το αγοράζουν. Επίσης, σχεδόν οι μισοί κάτοχοι i-phone, το 38% όσων έχουν Blackberry και το 27% όσων έχουν Android, κερδίζουν λιγότερα από 22.000€ το χρόνο.

Μήπως πλέον κοιτάς…περίεργα το iphone σου;

Read More

And More