Γιατί όλοι μιλούν για το «Parfait Athens»;

Βρεθήκαμε στο πιο πολυσυζητημένο μαγαζί της Αθήνας και σας μεταφέρουμε τη μοναδική εμπειρία που βιώσαμε απολαμβάνοντας γαστριμαργικές προτάσεις και παρακολουθώντας ένα αυθεντικό, διαδραστικό cabaret show.

Η θρυλική οδός Τζαφέρη 11, εδώ και χρόνια είναι σημείο συνάντησης μιας και έχει φιλοξενήσει εμβληματικά μαγαζιά, όπως το «Villa Mercedes». Στο γωνιακό αυτό κτίριο που ανακαινίστηκε ριζικά, αναγράφεται πια με μεγάλα neon γράμματα το «Parfait Athens». Ο νέος αυτός χώρος ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στη νυχτερινή ψυχαγωγία, παρουσιάζοντας στο κοινό μια πρωτοποριακή πρόταση διεθνών προδιαγραφών, η οποία γνωρίζει ήδη την επιτυχία, μιας και οι sold out βραδιές διαδέχονται η μία την άλλη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραστείς στο «Parfait Athens», που ανοίγει τις πόρτες του κάθε Παρασκευή και Σάββατο, είναι το Glamorous Dress Code. Γι’ αυτό επιλέξαμε κι εμείς να φορέσουμε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε μοναδικές κι ετοιμαστήκαμε για μία βραδιά απόλυτης διασκέδασης!

Ο κομψός χώρος με τις πρωτότυπες εικαστικές παρεμβάσεις υψηλής αισθητικής του interior designer, Σάκη Κυριακίδη, μας έβαλε αμέσως σε ένα μυστηριώδες και μαγικό κλίμα. Αισθησιακός φωτισμός, φυτά και αναμμένα κεριά, ένα έργο τέχνης με μια τίγρη να κοσμεί την είσοδο, ενώ το προσωπικό μας υποδέχθηκε φορώντας ιδιαίτερες στολές και θεατρικές μάσκες. Προχωρώντας στο εσωτερικό, κι ενώ κατευθυνόμασταν στη ροτόντα μας, μας κέντρισαν το ενδιαφέρον οι λεπτομέρειες και η διακόσμηση.

Στοιχεία της φύσης, όπως ξύλο και πέτρα, λουλούδια και φυτά να πρωταγωνιστούν, εντυπωσιακοί πολυέλαιοι, βελούδινες κουρτίνες να αγκαλιάζουν τη σκηνή, κηροπήγια με λευκά κεριά και λουλούδια να δεσπόζουν στα τραπέζια και στις ροτόντες, πολυθρόνες και καναπέδες από βελούδο, καλλιτεχνικές ταπετσαρίες και παγώνια να ξεπροβάλλουν από τους τοίχους. Ένα μοναδικά ατμοσφαιρικό σκηνικό που σε καθηλώνει από την πρώτη στιγμή!

Η έμπειρη κι εξειδικευμένη ομάδα του «Parfait Athens», οι chef, οι μετρ, οι σερβιτόροι, οι mixologists, συμβάλλουν τα μέγιστα, μέσα από τις προτάσεις και την εξυπηρέτηση τους, ώστε η βραδιά αυτή, πραγματικά να μας μείνει αξέχαστη! Tο menu προσφέρει γαστρονομικές απολαύσεις δείπνου που ενθουσιάζουν. Από τα ευφάνταστα ορεκτικά και τις δροσερές σαλάτες μέχρι και τα εξαιρετικά κυρίως πιάτα που γοητεύουν τον ουρανίσκο.

Οι γεύσεις παντρεύονται μοναδικά, ενώ η γλυκιά «αμαρτία» που δοκιμάσαμε είναι η σφαίρα σοκολάτας με γέμιση παγωτό Parfait και κρέμα patisserie με άρωμα Bueno. Οι επιλογές για εκλεκτά κρασιά, ποτά και δροσιστικά κοκτέιλ είναι πραγματικά αμέτρητες, ικανοποιώντας κάθε γούστο και συμπληρώνοντας την απόλαυση του δείπνου. Φυσικά, συμβουλευτήκαμε το προσωπικό του «Parfait Athens» για το κατάλληλο κρασί που ταίριαζε με τα πιάτα μας. Όλοι ευγενέστατοι και άψογοι επαγγελματίες!

Ο Γιώργος Βάλαρης, σκηνοθετεί το αυθεντικό cabaret show παρουσιάζοντας πολλές εκπλήξεις. Λάμψη, μαγεία και διάδραση χαρακτηρίζουν αυτό το υπερθέαμα που πραγματικά μας παρέσυρε σε μία εκρηκτική βραδιά! Τριάντα καλλιτέχνες εναλλάσσονται στη σκηνή φορώντας φαντασμαγορικά κοστούμια, πρωτότυπες περούκες και πολύχρωμα φτερά. Τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ένα show που δεν έχουμε δει ξανά, με δημιουργικές καλλιτεχνικές κορυφώσεις που καθηλώνουν! To cabaret show δεν παρουσιάζεται μόνο στη σκηνή.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parfait Athens (@parfait_athens)

Σε διάφορα σημεία του χώρου, ξαφνικά εμφανίζονται καλλιτέχνες και παρουσιάζουν το act τους ανάμεσα στον κόσμο! Πάνω στο επιβλητικό μπαρ από σκούρο μάρμαρο χορεύουν καλλιτέχνες, ενώ ανάβει πραγματική φωτιά! Σε ανύποπτο χρόνο όλοι οι καλλιτέχνες πλημμυρίζουν το «Parfait Athens» και μαζί και με το προσωπικό μας ξεσηκώνουν να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας! Ένα φαντασμαγορικό party σε ρυθμούς ελληνικούς, disco, Bollywood και Eurovision.

Όλοι πλέον έχουμε γίνει ένα. Μοναδική εμπειρία! Κορυφαία στιγμή είναι όταν όλοι εμφανίζονται ντυμένοι με στολές από τη σειρά «La casa de papel». Όλο το «Parfait Athens», μαζί με εμάς, δονείται και χορεύει υπό τους ήχους του «Βella Ciao».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parfait Athens (@parfait_athens)

H επιτυχία του «Parfait Athens» είναι ότι ο κόσμος βιώνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία νυχτερινής ψυχαγωγίας που δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη! Και να μην ξεχάσουμε να σου δώσουμε ένα σημαντικό tip. Αν έχεις γενέθλια ή θέλεις να κάνεις έκπληξη σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που γιορτάζει, ενημέρωσε το προσωπικό, στην κράτηση που θα κάνεις. Πίστεψέ με αυτό που θα ζήσεις δεν περιγράφεται με λόγια!

Τα λέμε στο «Parfait Athens», λοιπόν!

Parfait Athens
Τζαφέρη 11, Αθήνα
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο από τις 22:00.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3466554

Visit: www.parfaitathens.grwww.parfaitathens.com

Contact: info@parfaitathens.gr

Like: https://www.facebook.com/ParfaitAthens

Follow: https://www.instagram.com/parfait_athens/

Follow: https://vm.tiktok.com/ZMLppATE9/

#ParfaitAthens #DinnerAndShow