Γιατί πέταξε πληκτρολόγιο στη συνεργάτιδά του ο Ν. Μουρατίδης;

Γιατί πέταξε πληκτρολόγιο στη συνεργάτιδά του ο Ν. Μουρατίδης; | tlife.gr
Νέο επεισόδιο φαίνεται πως ξέσπασε στην ελληνική show biz και αυτήν τη φορά έχει για πρωταγωνιστή γνωστό μουσικό παραγωγό, που πέταξε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή στην ηχολήπτρια, τερματίζοντας τη συνεργασία του με τον ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο λόγος για τον εκρηκτικό Νίκο Μουρατίδη, ο οποίος φαίνεται πως έριξε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, στην ηχολήπτρια του, δίνοντας τέλος στη συνεργασία του με το Real FM.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε συνεργάτης του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού στο Star, ο Μουρατίδης είχε ένα δυνατό καβγά με την ηχολήπτρια του. «Εκτός από την ηχολήπτρια μέσα ήταν και μια φωτογράφος, η οποία του ζήτησε να σταθεί μπροστά από το stand του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά εκείνος της είπε «όχι, δεν είμαι για διαφημίσεις εγώ, είμαι μουσικός παραγωγός»», λέει ο συνάδελφος του.

Ο ίδιος υπογραμμίζει πως ο κ. Μουρατίδης εμφανίστηκε στο στούντιο εκνευρισμένος από την πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα, μιλώντας άσχημα σε όλους. «Έβριζε τους πάντες και τους αποκαλούσε άχρηστους. Δεν ήταν η πρώτη φορά που μιλούσε άσχημα για τους συνεργάτες του», δήλωσε η ίδια πηγή.

Ωστόσο, ο κ. Μουρατίδης φαίνεται πως εξοργίστηκε, όταν του ζήτησαν να σταθεί και δεύτερη φορά μπροστά στο stand του σταθμού για να φωτογραφηθεί, με αποτέλεσμα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός να βγει εκτός ευατού και να το πληκτρολόγιο προς τη μεριά της ηχολήπτριας με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο χέρι.

Ακόμη, φήμες θέλουν τον Νίκο Μουρατίδη να απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα τον Εξαρχείων για να ζητήσει προστασία, επειδή κινδυνεύει η ζωή του. Ο κ. Μουρατίδης φαίνεται να φοβάται αντίποινα από το σύντροφο της κοπέλας που τραυμάτισε στο σττούντιο του Real FM.

To TLIFE επικοινώνησε με τον Νίκο Μουρατίδη, αλλά εκείνος δεν ήθελε ούτε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει τις φήμες για το περιστατικό.

Ωστόσο, ο ραδιοφωνικός σταθμός δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το περιστατικό, παρόλα αυτά, όμως, επιβεβαιώνεται πως ο κ. Μουρατίδης βρίσκεται εκτός του σταθμού.

READ more