Γιατί πήγε ξανά στο νοσοκομείο σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας!

Τέλος καλό, όλα καλά που λένε… Σήμερα ανησυχήσαμε, όταν στην έναρξη της πρωινής εκπομπής του Mega είδαμε μόνο το Δημήτρη Ουγγαρέζο, χαμογελαστό μεν αλλά αμήχανο δε να μας εξηγεί ότι ο Γιώργος πήγε στο νοσοκομείο αλλά σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στο πλατώ του πρωινό mou

Σύμφωνα με όσα είπαν οι συμπαρουσιαστές του, ο Γιώργος ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία σήμερα το πρωί , κάτι που τον ανάγκασε να πάει στο νοσοκομείο αντί για το πλατό της εκπομπής. Όπως είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο Γιώργος μετά την αδιαθεσία που ένιωσε, πήγε στο νοσοκομείο να τσεκάρει αν όλα είναι εντάξει και να μην αγνοήσει ” τα σημάδια” όπως έκανε την πρώτη φορά.

Λίγο πριν τις 11 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενημερώθηκε από το κοντρόλ της εκπομπής ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του.

Δες στο βίντεο του Zappit πως εξήγησε στο κοινό της εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την απουσία του Γ. Λιάγκα

Τελικά μετά την μαγειρική και το break, ο Γιώργος εμφανίστηκε χαμογελαστός στο πλατώ της εκπομπής! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το γνωστό του χιούμορ χειροκροτούσε δίπλα του και φώναζε Αθάνατος!

Ο Γιώργος είπε κι αυτός γελώντας ότι “δεν πέθανε” και ότι απλά έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για να βγάλει τα ράμματα της εγχείρισης.
Δες εδώ το βίντεο με τον εμφάνιση του Γιώργου στο πλατό της εκπομπής!

Εμείς να ευχηθούμε για μια ακόμα φορά στο Γιώργο περαστικά!

Read More

And More