Γιατί προσπάθησε να αυτοκτονήσει η κόρη του M. Jackson; Όλα τα νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία έχουν έρθει στο φως μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης του Michael Jackson…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την 15χρονη Paris, την είχε κυριεύσει εφηβική διαταραχή πριν την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τη Δευτέρα – λίγες εβδομάδες μετά την τέταρτο επέτειο από το θάνατο του πατέρας της. Η Paris έκοψε τις φλέβες της και πήρε υπερβολική δόση φαρμάκων, σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, δεν έχει ξεπεράσει καθόλου τον θάνατο του Michael Jackson. Aκόμη νιώθει πολύ πιεσμένη από τις σχολικές εξετάσεις αλλά κι από το δικαστήριο που πλησιάζει και που πρέπει να καταθέσει σχετικά με τον χαμό του βασιλιά της pop.

Η έφηβη είχε γράψει πάρα πολλά “σκοτεινά” tweets… Mέσα σε όλα της προβλήματα ακούγεται πως είχε ερωτική απογοήτευση αλλά και πως δεν την άφησαν να πάει στη συναυλία του Marilyn Manson.

Dark: Hours earlier Paris tweeted a series of alarming messages on Twitter, quoting the sorrowful Beatles song Yesterday

Σύμφωνα με πληροφορίες η Paris μετά από αυτή την απαγόρευση, έτρεξε και κλείστηκε στο δωματιό της ουρλιάζοντας.
Όπως και να ‘χει η Paris περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο, όπως δήλωσε και η μητέρα της στην αστυνομία

Spotted: Paris' mother Debbie Rowe was pictured outside her Palmdale ranch in California on Wednesday

Το θετικό είναι ότι για την ώρα είναι καλά στην υγεία της κι έχει διαφύγει κάθε κίνδυνο. Φυσικά θα συνεχίσει να νοσηλεύεται για λίγες ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο.

Recovering: Paris is believed to be at the West Hills Medical Center recuperating and is said to to be 'doing ok'

Read More

And More