Γιατί ρίχνει απο τώρα αυλαία το «Ράδιο Αρβύλα» ;

Γιατί ρίχνει απο τώρα αυλαία το «Ράδιο Αρβύλα» ; | tlife.gr

Δύο και σήμερα έμειναν για να μας το κουνήσουν το μαντήλι οι «Ράδιο Αρβύλα» ! Δύο και σήμερα έμειναν και ο Αντώνης Κανάκης και η τηλεοπτική του παρέα, μαζεύουν τα …κουβαδάκια τους και την κάνουν άρον-άρον για τις παραλίες της Χαλκιδικής και όχι μόνο !

Τι κι αν όλη η ελληνική τηλεόραση ρίχνει αυλαία τέλη Ιουνίου, μην σας πω και αρχές Ιουλίου; Οι «Ράδιο Αρβύλα» φαίνεται πως χαίρουν μίας ιδιαίτερης μεταχείρισης και μας το εύχονται το «καλό καλοκαίρι» ,μια ώρα αρχύτερα! Πάντως ,είναι εντυπωσιακό το γεγονός, πως σε μία τόσο δύσκολη εποχή ακόμα και για την τηλεόραση, εκείνοι εξακολουθούν κανονικά να ζουν στον δικό τους κόσμο !

Σε έναν κόσμο που έχουν τους δικούς τους κανόνες . Δεν μπορώ να καταλάβω ας πούμε, γιατί ενώ ο άγραφος τηλεοπτικός νόμος λέει πως τα προγράμματα των καναλιών τελειώνουν , – όπως σας είπα και πιο πάνω – , σχεδόν ένα και ενάμισι μήνα μετά, εκείνοι έχουν απαιτήσει κι έχουν κερδίσει να ρίξουν αυλαία απο τώρα.

Την ώρα που τα κανάλια ζητούν απο τους παρουσιαστές τους και απο τα δυνατά χαρτιά τους να βάζουν πλάτη στο πρόγραμμά τους μέχρι τελευταία στιγμή, με ποια λογική εκείνοι εγκαταλείπουν την καθημερινή, βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1, για την οποία η αλήθεια είναι πως η στήριξή τους είναι κάτι παραπάνω απο πολύτιμη.

Αναμφισβήτητα εντυπωσιακό ,όμως, είναι και το γεγονός να κάθεσαι κάθε βράδυ να τους δεις (γιατί το ομολογώ, ανήκω στους φαν της εκπομπής…) και εκείνοι κάθε τρεις και λίγο να σου λένε το …πόσο βαριούνται να κάνουν εκπομπή. Είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό να περνούν ολόκληρες εκπομπές κατά την διάρκεια των οποίων, να βλέπεις απλώς τέσσερις τύπους να λένε ανέκδοτα !

Σίγουρα, όταν αυτό γίνει μία ή δύο φορές να έχει κάποιο χαβαλέ, όταν ,όμως, γίνεται συστηματικά, μάλλον τότε έχεις να κάνεις με μια εκπομπή του ποδαριού, η οποία αφού έδεσε για τα καλά τον γάιδαρο της AGB, έβαλε το τηλεοπτικό σύστημα στον …αυτόματο. Αν και να το ξανά πούμε, πως τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο στην TV… Αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που τις τελευταίες ημέρες , οι επιδόσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης έχουν πέσει αισθητά. Φάνηκε άλλωστε και χθες αυτό, που το «Greek Idol» , κατάφερε να τους πάρει τα σκύπτρα.

Γιατί η αλήθεια είναι, πως η εκπομπή των παιδιών εδώ και καιρό μοιάζει να έχει μπει στον αυτόματο και πραγματικά είναι θλιβερό το γεγονός. Το «Ράδιο Αρβύλα» είναι απο τις εκπομπές εκείνες που μοιάζουν με …ανάσα ζωής μέσα στο ασφυκτικό κλίμα που έχει η τηλεόραση και είναι θλιβερό να αναλώνονται με πράγματα που δεν έχουν καμία απολύτως σημασία και ουσιαστικά να μας στερούν την καυστική και απολαυστική κριτική τους.

Προσωπικά ,όμως, με ενόχλησε και κάτι ακόμα …Ολη αυτή η αδημονία τους για να φύγουν… Ούτε έγκλειστοι να ήταν … Κάποιες φορές παραλίγο να πιστέψω πως μόνο …χάρη που δεν μας κάνουν και μας δίνουν καθημερινά, τηλεοπτικό ραντεβού ή πως κάποιοι τους κρατούν δεμένους στην θέση τους ,να κάνουν με το…ζόρι εκπομπές ! Ελεος, όλα τα πράγματα έχουν κι ένα όριο.

Αφήστε που κι όλο αυτό το στυλάκι του τύπου «τα έχουμε όλα λυμένα, οπότε κλείνουμε τα πάντα, σηκώνουμε άγκυρα και άντε γεια, γιατί ξεκινούν για μας οι …XL τρίμηνες διακοπές μας» , σε μία τόσο δύσκολη κοινωνικά εποχή και τόσο ζορισμένη, είναι αν μη τι άλλο προκλητικό.

Οπως και να ΄χει πάντως, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα μας λείψουν το καλοκαίρι !

READ more