Γιατί το διαζύγιο της Φαίης, δεν θα γίνει ποτέ το Εθνικό μας διαζύγιο, όπως έγινε της Ελένης!

Δύο πολύκροτα διαζύγια, δύο λαμπερά ζευγάρια, ένα εθνικό δράμα… Ναι, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χώρισαν ,όμως, σε καμία περίπτωση αυτό το διαζύγιο δεν μοιάζει ή δεν μπορεί να μοιάσει στο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, του Γιάννη Λάτσιου και της Ελένης Μενεγάκη. Ναι, για ακόμα μία φορά οι απανταχού Ελληνες τηλεθεατές έχουν συγκλονιστεί με το δράμα ενός ακόμα πασίγνωστου τηλεπτικού ζευγαριού, όμως, όχι αυτή η φορά δεν μπορεί να είναι σαν εκείνη… Ισως γιατί,το Εθνικό Διαζύγιο αυτού του τόπου μπορεί να είναι μόνο ένα και αυτό αναμφισβήτητα είναι της Ελένης… Γιατί;

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είχαν καταφέρει να κρατήσουν πραγματικά μακριά από τα φώτα και τους διαδρόμους των παρασκηνίων την κρίση στο γάμο τους, οπότε και η είδηση του χωρισμού τους έπεσε πραγματικά σαν βόμβα….

Η κριση στο γάμο της Φαίης και του Γιώργου είχε αρχίσει να ακούγεται και να ψυθιρίζεται από το καλοκαίρι…

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν με… δόξα και τιμή τον χωρισμό τους, βγάζοντας μεγαλοπρεπή ανακοίνωση – δελτίο Τύπου, αλά Μπάκινγχαμ, η οποία έφυγε προς όλους τους δημοσιογράφους από τα… ανάκτορα των Μελισσίων

Η Φαίη και ο Γιώργος προχώρησαν σε μία απλή και ταπεινή, κοινή δήλωση σε Κυριακάτικη εφημερίδα…

Για το διαζύγιο Ελένης-Γιάννη διακόπηκε η κανονική ροή των τηλεοπτικών προγραμμάτων και βγήκαν στον αέρα έκτακτες εκπομπές…

Για το διαζύγιο της Φαίης ήταν στον αέρα τα “Αποκαλυπτικά” που κλήθηκαν να σηκώσουν στους ώμους τους το τηλεοπτικό βάρος της συγκεκριμένης έκτακτης είδησης…. Σαββατοκύριακο γαρ!

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε στον αέρα την επόμενη της ανακοίνωσης του διαζυγίου της, τεθλημένη βαθιά, ελαφρώς μακιγιαρισμένη και φορώντας μαύρο πουκάμισσο με όλα παρακαλώ τα κουμπιά κουμπωμένα, γιατί το επέβαλε η περίσταση.

Η Φαίη Σκορδά βγήκε στον αέρα λαμπερή και χαμογελαστή για να… συννεφιάσει αργότερα, φορώντας λευκό πουκάμισσο πουά και με μακιγιάζ ιδιαίτερα προσεγμένο.

Η Ελένη προτίμησε να είναι… λακωνική και σημειολογική δημιουργώντας ακόμα περισσότερο σασπένς, μιας και αρκέστηκε στα βλέμματα προς την κάμερα γεμάτα πόνο, στους αναστεναγμούς και στα έμεσσα μηνύματα.

Η Φαίη πάλι, μη μπορώντας να διαχειριστεί όλο αυτό που βίωνε στο τηλεοπτικό αέρα την επομένη της ανακοίνωσης του χωρισμού της, αποφάσισε να κοιτάξει κατάματα την κάμερα και να προχωρήσει σε μία live εξομολόγηση…

Το διαζύγιο Ελένης-Γιάννη επίσης έδωσε μία άλλη διάσταση σε αυτό που αποκαλούμε όλοι “Ο πόλεμος των Ρόουζ” μιας και οι δύο είναι στα χαρακώματα για το μοίρασμα της περιουσίας τους

Η Φαίη και ο Γιώργος απ ΄ότι ακούγεται τέτοια θέματα δεν έχουν και έχουν προχωρήσει στην τακτοποίηση των περιουσιακών τους από το καλοκαίρι.

Επίσης στο χωρισμό Ελένης-Γιάννη υπήρξε (όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια) τρίτο πρόσωπο, ενώ εδώ έχουμε να κάμουμε με ασυμφωνία χαρακτήρων….

Τέλος η Ελένη και ο Γιάννης στη μετά διαζυγίου εποχές δεν είχαν ποτέ καλές σχέσεις…

Η Φαιη και ο Γιώργος φαίνεται πως διατηρούν μία καλή επικοινωνία, μιας και όπως είπε και η ίδια η Φαίη, θέλουν να είναι μαζί καλά, γιατί πάνω απ ΄όλα έχουν βάλει τα παιδιά τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για άλλους πολλούς, τραβάω… μία κόκκινη γραμμή και σας λέω πως το Εθνικό διαζύγιο αυτού του τόπου, είναι μόνο ένα και είναι αυτό της Ελένης και του Γιάννη!!!!


Read More

And More