“Γιατί το τραγούδι” : 24 σπουδαίες καλλιτέχνιδες ένωσαν τις φωνές τους για καλό σκοπό![pics]

Ο Σύλλογος Φίλων του ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο μια παράσταση αγάπης για να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα για τις ανάγκες του νοσοκομείου στο θέατρο “Παλλάς”. 24 σπουδαίες γυναίκες από τον χώρο της υποκριτικής  και του τραγουδιού ένωσαν τις φωνές τους για αυτό το σκοπό και  παρουσίασαν μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση. Η παράσταση διοργανώθηκε συνολικά από την Αποστολία Ζώη η οποία είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε τέτοια ζητήματα, αφού έχασε και τους δύο της γονείς από τον καρκίνο.

Εμπνευστής του “Γιατί το τραγούδι” είναι ο Μιχάλης Μόσχου ο οποίος με οδηγό το τραγούδι θέλησε να να δώσει δύναμη σε όσους προσπαθούν να καταπολεμήσουν αυτή την ασθένεια αλλά και σε αυτούς που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όλοι οι συντελεστές πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς ως συμπαράσταση στον Σύλλογο Φίλων του ογκολογικού Νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι.

H Γιώτα Νέγκα, η Αποστολία Ζώη, η Ευρυδίκη, η Πέγκυ Ζήνα, η Τζώρτζια Κεφαλά, η Μιρέλα Πάχου, η Πέμυ Ζούνη, η Μαρία Καβογιάννη, η Κατερίνα Λέχου είναι μερικές από τις καλλιτέχνιδες που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή και θέλησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου.

Πέγκυ Ζήνα

Βίκυ Καρατζόγλου

Ευαγγελία Μουμούρη

Τζώρτζια Κεφαλά

Μιχάλης Μόσχου, Μαρία Καβογιάννη

Πολυχρονίδη Μαριάννα, Ιωάννα Παππά

Χριστίνα Αλεξανιάν

Νάντια Κοντογιώργη, Μιρέλα Πάχου

Γιώργος Λύρας, Πέγκυ Ζήνα

Βίκυ Καρατζόγλου

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More