Γιατρός ξέχασε το παιδί του μεσα στο αυτοκίνητο και πέθανε!

Γιατρός ξέχασε το παιδί του μεσα στο αυτοκίνητο και πέθανε! | tlife.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 5χρονο αγοράκι στην Κύπρο, όταν ο πατέρας του το ξέχασε κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Το παιδάκι παρέμεινει 9 ώρες εγκλωβισμένο μες στο αμάξι, που ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο και άφησε την τελευταία του πνοή, πριν το βρει ο πατέρας του.

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού, που είναι διακεκριμένος ορθοπεδικός στην Λάρνακα, είχε ξεκινήσει από το πρωί με το παιδί, αλλά στη διάρκεια της διαδρομής τον ειδοποίησαν για ένα επείγον χειρουργείο. Ο ίδιος έσπευσε να πάει στο νοσοκομείο και ξέχασε κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο του το μικρό παιδί, που κανονικά έπρεπε να πάει στον παιδικό σταθμό.

Όταν η μητέρα του παιδιού πήγε να το πάρει, δεν το βρήκε πουθενά. Τηλεφώνησε, τότε, στον σύζυγο της και εκείνος θυμήθηκε πως το είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο. Δυστυχώς, όμως, ήταν πολύ αργά! Ο γιατρός έστειλε τον αναισθησιολόγο να φέρει το μικρό και εκείνος διαπίστωσε το θάνατο του.

Στην αρχή είχε ειπωθεί πως τα τζάμια του αυτοκινήτου ήταν φιμέ και για το λόγο αυτό το 5χρονο αγοράκι δεν έγινε αντιληπτό από τους περαστικούς. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία τελικά τα τζάμια είναι κανονικά αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε το παιδάκι και έτσι ξεψύχησε αβοήθητο σε έναν μεταλλικό “φούρνο”, όπως θα είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ο ασυνείδητος πατέρας έπαθε σοκ μετά το περιστατικό και πιθανότατα θα κατηγορηθεί για φόνο εξ’ αμελείας. Προς το παρόν θα γίνει η νεκροψία για να διαπιστωθούν οι πραγματικές αιτίες θανάτου.

READ more