Γίναμε ρεζίλι διεθνώς. Με τελάρα μετέφεραν τραυματία τουρίστα!

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά καταφέραμε να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι. Γερμανός τουρίστας που τραυματίστηκε στην Κω, μεταφέρθηκε πάνω σε τελάρα σε αυτοκίνητο γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο!

Το περιστατικό συνέβη στην Κω, στο νησί του Ιπποκράτη! Ένας ηλικιωμένος γερμανός τουρίστας έπεσε μέσα στο ξενοδοχείο που διέμενε και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Μετά τον τραυματισμό του ο τουρίστας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου 4 μέρες μετά του δόθηκε εξιτήριο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο του, σφαδάζοντας από τους πόνους. Οι συνοδοί του τραυματία τουρίστα κάλεσαν αμέσως την ασφάλεια υγείας στην Γερμανία που ανταποκρίθηκε σε χρόνο ρεκόρ, στέλνοντας στο αεροδρόμιο της Κω ειδικό αεροπλάνο-ασθενοφόρο, το οποίο και θα τον μετέφερε σε νοσοκομείο πίσω στη χώρα του.

Το μόνο που χρειάζονταν από το ελληνικό κράτος ήταν ένα ασθενοφόρο για τη μεταφορά του τραυματία στο αεροδρόμιο. Όμως το ένα και μοναδικό επανδρωμένο όχημα που διαθέτει το νησί, ήταν απασχολημένο. Αγανακτισμένοι οι Γερμανοί που έβλεπαν τον ασθενή να χειροτερεύει και το ιδιωτικό αεροπλάνο να μένει καθηλωμένο νοίκιασαν ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο, έριξαν τα πίσω καθίσματα και έβαλαν τελάρα για να στερεώσουν το στρώμα του ασθενούς ώστε να παραμείνει ευθυτενής, και να μην τραυματιστεί περισσότερο η σπονδυλική του στήλη.

Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη αφού ο τραυματίας είχε σπάσει τον αυχένα του, κάτι που δεν διαγνώστηκε και τώρα κινδυνεύει να μείνει παράλυτος!

Read More

And More