Γίνε το νέο πρόσωπο του Martini και διεκδίκησε 150.000€!

Γίνε το νέο πρόσωπο του Martini!

Τι συμβαίνει όταν ένα μεγάλο brand, συνώνυμο του στυλ και του “joie de vivre” αποφασίζει να αναζητήσει το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του ανάμεσα σε καθημερινές γυναίκες; Martini Royale Casting!

Το Martini ξεκίνησε ήδη το «διαδικτυακό» του casting από τη σελίδα του στο Facebook ανάμεσα σε 25 χώρες και αναζητά τη νέα του star, η οποία θα γίνει το «πρόσωπο» στην καινούργια του διαφημιστική καμπάνια με αμοιβή 150.000€! Επιπλέον, επειδή μια star του Martini πρέπει να τονίζει το στυλ της, η νικήτρια θα κερδίσει 12 ζευγάρια παπούτσια Christian Louboutin, καθώς και 12outfits διάσημων σχεδιαστών!

Μέσω του tab “Royale Casting” στη σελίδα του Martini στο Facebook οι υποψήφιες μπορούν να πάρουν μέρος στο casting ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους, καθώς κι ένα video, στο οποίο θα εξηγούν σύντομα για ποιο λόγο πιστεύουν πως είναι οι ιδανικές υποψήφιες.

Η ιδανική υποψήφια είναι εκείνη που θα καταφέρει να πείσει την κριτική επιτροπή, ότι ενσαρκώνει τις αξίες του Martini: έντονο προσωπικό στυλ, κέφι για ζωή, θάρρος, τολμηρή στάση ζωής…

Με motto «Luck Is An Attitude», λοιπόν, οι υποψήφιες καλούνται να δημιουργήσουν μόνες τους την τύχη τους: τώρα, μπορούν να το κάνουν πράξη στο facebook.com/Martini!

Μήπως είσαι εσύ το νέο πρόσωπο του Martini;

Δες φωτογραφίες από πάρτυ του Martini!

Ο Γιώργος Σατσίδης με τον Christian Louboutin

Mε τον David Candy

Lara Bohic και Mary Charteris

Ο Yuri Buzzi με τα κορίτσια του Martini!

Read More

And More