Γιώργης Λαμπαθάκης: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του και την 2 ετών κόρη τους! [pics]

Ο Γιώργης Λαμπαθάκης και η Χριστίνα Οικονόμου είναι ένα από πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο γοητευτικός αρχιτέκτονας, που συμμετείχε στην εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» ως πολύτιμος βοηθός της Σίσσυς Φειδά​, και η ξανθιά αγαπημένη του, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τη showbiz, είναι παντρεμένοι εδώ και 2,5 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Οι δυο τους, τα τελευταία χρόνια, έχουν μετακομίσει μόνιμα στη Σκύρο. «Μια από τις ομορφότερες αποφάσεις μου ήταν όταν το 2013 άρχισα να ζω και να εργάζομαι στη Σκύρο, τον τόπο καταγωγής μου. Η αγάπη και το δέσιμο μου με το νησί έκανε εύκολη αυτή την απόφαση», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Γιώργης. Ωστόσο, συχνά-πυκνά επισκέπτονται την πρωτεύουσα για να περάσουν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, να δουν αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και λόγω υποχρεώσεών τους.

Πρόσφατα, λοιπόν, βρέθηκαν στην Αθήνα για λίγες μέρες και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στη Κηφισιά, όπου έκαναν μια χαλαρή βόλτα μαζί με την μικρή τους πριγκίπισσα. Ντυμένοι casual και φανερά ευδιάθετοι απόλαυσαν τον περίπατό τους στους δρόμους της περιοχής, με τον Γιώργη να μην αφήνει λεπτό από την αγκαλιά του την κόρη της, η οποία του έχει πάρει τα μυαλά.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More