Γιώργης Χριστοδούλου - Ανδριάνα Μπάμπαλη: Μιλούν στο TLIFE για τη μοιραία συνύπαρξή τους στη σκηνή!

Γιώργης Χριστοδούλου – Ανδριάνα Μπάμπαλη: Μιλούν στο TLIFE για τη μοιραία συνύπαρξή τους στη σκηνή! | tlife.gr

Ο Γιώργης Χριστοδούλου και η Ανδριάνα Μπάμπαλη είναι δύο πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες, με βαθιά εκτίμηση ο ένας για τον άλλον και πολλούς κοινούς παρανομαστές. Σε αυτούς θα προστεθεί και το live τους που θα πραγματοποιηθεί, στις 4 Μαΐου, στο ΜΙΚΡΟ Παλλάς. Μια μοιραία συνύπαρξη στη σκηνή, αφού σκόπευαν να συνεργαστούν έτσι κι αλλιώς πριν αποδεχτούν την πρόταση του Πάνου Σουρούνη να είναι οι δύο τους κομμάτι του “Ένα ντουέτο φέρνει την άνοιξη”. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που έχει σκοπό να μας παρασύρει σε μια ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα με αγαπημένα κομμάτια που φτιάχτηκαν… για δύο!

Η σύλληψη της ιδέας ανήκει στον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό. Το πρότεινε στον Γιώργη Χριστοδούλου κι εκείνος με τη σειρά του επέλεξε την Ανδριάνα. Στην ερώτηση ποια άλλη θα σκεφτόταν για ένα τέτοιο ντουέτο μας λέει το όνομα της Αρλέτας που ήταν για εκείνον η “μαμά” του. “Ευτυχώς αυτό το όνειρο, έγινε πολλές φορές πραγματικότητα”, εξηγεί στο TLIFE.

Από την άλλη, η Ανδριάνα αν είχε τη δυνατότητα να επιλέξει κάποιον άλλο για ντουέτο θα ήθελε τον Tony Bennet! Εμείς, πάντως, ανυπομονούμε να δούμε το δικό τους ντουέτο σε λίγες μέρες και τους ζητήσαμε να μας πουν τι να περιμένουμε από το live.

Ποιο τραγούδι στο μυαλό σου φέρνει την άνοιξη;

Γιώργης: Σ’το λένε, σ’το λένε!

Ανδριάνα: You can never hold back spring του Tom Waits.

Η μουσική μπορεί να φέρει την άνοιξη;

Γιώργης: Αν δεν βρεις την Άνοιξη, ή αντίστοιχα τη μουσική μέσα σου, κανείς δεν μπορεί να στη φέρει «απ’ έξω».

Ανδριάνα: Βέβαια μια αισιόδοξη μουσική μπορεί να αλλάξει τη διάθεση, λειτουργεί σαν φάρμακο.

Τι είναι αυτό που σου αρέσει στον/στην παρτενέρ σου;

Γιώργης: Η αμεσότητα, η λιτότητα, η καθαρότητα στην έκφραση και στον ήχο, η ηρεμία που αποπνέει με τη φωνή της.

Ανδριάνα: Ότι τραγουδάει αγγελικά, είναι απλός, κομψός και ουσιώδης. Ούτε φαμφάρες ούτε υπερβολή στο συναίσθημα. Μου αρέσει που υπονοεί και δεν φωνάζει το συναίσθημα.

Τι θα δει το κοινό που θα έρθει στις 4/5 στο ΜΙΚΡΟ Παλλάς;

Γιώργης: Μόνο ντουέτα. Αυστηρά! Κανείς μόνος του σε κανένα τραγούδι. Αυτό, έχει τεράστιο ενδιαφέρον, να νιώθεις ότι «μοιράζεσαι» το τραγούδι. Σε κάνει καλύτερο τραγουδιστή κι ίσως -λέω εγώ- καλύτερο άνθρωπο.

Ανδριάνα: Θα μας δει μαζί στη σκηνή από την αρχή ως το τέλος, να τραγουδάμε πασίγνωστα αγαπημένα ντουέτα. Μεγάλη γκάμα από πανέμορφα τραγούδια, είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Εκτός από τον Γιώργη και την Ανδριάνα στη σκηνή θα συνυπάρξουν ακόμα οι:

Πέτρος Μάλαμας -Φώτης Σιώτας (ολοκληρώθηκε 20/4)

Ηλιάνα Τσαπατσάρη – Cookie 27/4

Ανδριάνα Μπάμπαλη – Γιώργης Χριστοδούλου 4/5

Μαρία Παπαγεωργίου – Χριστίνα Μαξούρη 11/5

Βίκυ Καρατζόγλου- Θοδωρής Βουτσικάκης 18/5

https://www.instagram.com/p/BhzTEJbHQd1/?taken-by=panos_sourounis

Ο εμπνευστής της ιδέας, Πάνος Σουρούμνης μίλησε επίσης στο TLIFE για αυτό το πώς προέκυψε αυτό το “πάντρεμα”. “Πάντα ήθελα να συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι για την δουλειά τους. Στην συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση εγώ έκανα το πάντρεμα και είχα την ιδέα των συνευρέσεων. Είμαι η Γεωργία Βασιλειάδου της υπόθεσης δηλαδή απλά δεν χρειάστηκε να πετάξω στάμνες”, μας λέει.

Η μουσική μπορεί να φέρει την άνοιξη;

Η μουσική, ο έρωτας, ένας καφές στον ήλιο. Γενικά το «μαζί» θα φέρει και θα φέρνει πάντα την Άνοιξη.

Ποιο ζευγάρι από την διεθνή μουσική σκηνή θα ήθελες να προσθέσεις;

Μμμ… Κοιτάξτε το σκέφτηκα να πω στον Tom Yorke και στην Florence Welch να έρθουν αλλά μετά είπα ότι αν έρθουν θα πρέπει να τους πάω στην Ακρόπολη, για ενα ψαράκι στην παραλία, καμία επίσκεψη σε κάποιο μουσείο, στον Elvis για σουβλάκια. Πολλά έξοδα και μαζεύω λεφτά για τις διακοπές μου. Οπότε επέλεξα από την εγχώρια μουσική σκηνή.

Μικρό Παλλάς: Αμερικής 2 (City Link)

Τηλέφωνο : 2103210025

Για αγορά εισιτηρίων 211.1000.365, ticket365.gr

READ more