Γιώργος Αγγελόπουλος: Ανάβει “φωτιές” με την πρώτη του διαφήμιση για αντηλιακό! [vid]

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και τον αγαπήσαμε για τον αυθορμητισμό, αλλά και τις αντοχές του σε όλα τα αθλήματα. Ο λόγος φυσικά για τον πιο πολυσυζητημένο παίχτη του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο που αναδείχθηκε ως ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού και από τη μια μέρα στην άλλη είδε την ζωή του να αλλάζει.

Οι προτάσεις για δουλειά και εμφανίσεις (τηλεοπτικές και κοσμικές) δεν έχουν τέλος, ενώ ο κόσμος που τον συναντά στο δρόμο δεν τον αφήνει σε ησυχία. Εκείνος πάντα χαμογελαστός και απλός μιλά σε όλους και δεν αρνείται μια αγκαλιά και μια φωτογραφία με τους χιλιάδες θαυμαστές του – τόσο στο νησί του, την Σκιάθο, όσο και στην Αθήνα!

Και μπορεί ο Ντάνος να είναι ακριβοθώρητος και να κάνει συγκεκριμένα βήματα στο χώρο, τώρα ήρθε όμως η ώρα που όλες οι Ντανίτσες περιμένουν. Κυκλοφόρησε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο συμμετέχει και το θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη. Ο Ντάνος εμφανίζεται με το μαγιό του, κάνει jet ski που λατρεύει και φορά πάντα το αντηλιακό του…

“Ο Γιώργος Αγγελόπουλος in action για τo Hawaiian Tropic. Ο Ντάνος ως πραγματικός Survivor κερδίζει τη μάχη με τον ήλιο. Λατρεύει τη θάλασσα και τα water sports και παρατείνει το καλοκαίρι μας!”, γράφουν οι θαυμαστές του και ανεβάζουν το τηλεοπτικό σποτ με τον Ντάνο στην παραλία!

Δες κι εσύ:

Read More

And More