Γιώργος Αγγελόπουλος: Από το Survivor στην κοσμική Αθήνα! [pics]

Έγινε γνωστός μέσα από το Survivor και ο κόσμος τον αγάπησε και τον στήριξε σε κάθε ψηφοφορία. Το φαινόμενο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζει να κερδίζει την αγάπη του κοινού, με τον Ντάνο να μπαίνει με τον πιο κομψό και διακριτικό τρόπο στην κοσμική Αθήνα.

Κάθε εμφάνισή του είναι προσεγμένη και τα λόγια του πάντα εναρμονισμένα με το χαρακτήρα και τα “πιστεύω” του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος άλλωστε έχει πει πως δεν αγαπά πολύ τα λόγια, αλλά τις πράξεις. Έτσι, δειλά δειλά έχει κάνει -μήνες μετά τη νίκη στο Survivor- τις πρώτες κοσμικές εμφανίσεις σε θεατρικές πρεμιέρες, μουσικές σκηνές, αλλά και πρόσφατα σε επίδειξη μόδας.

Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τον “τσάκωσε” στο θέατρο Μουσούρη και την πρεμιέρα της παράστασης “Ψέμα στο ψέμα” με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Λίγο νωρίτερα βρέθηκε στο στούντιο του Sfera μαζί με την Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε χαρακτηριστικά, πως λόγω του Survivor και των μετέπειτα υποχρεώσεων που προέκυψαν έχει αλλάξει και έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, χωρίς να έχει επηρεαστεί ο χαρακτήρας του. “Ο Γιώργος έπρεπε να αλλάξει για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Και κουστούμι θα φορέσω σε μια επίσημη εκδήλωση”, είπε στην Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε πως στην Κύπρο βρέθηκε σε ένα σεμινάριο life coaching, ενώ σε λίγο καιρό θα επιστρέψει εκεί για να παρουσιάσει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου τα 13α Time Out Awards στη Λευκωσία.

Ενα βροχερό απόγευμα στο @sferaradio1022 με ένα καταπληκτικό παιδί! Σ ευχαριστώ Ντάνο #survivor_winner #sfera

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Germanou Official (@natalia_germanou) στις

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More