Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει τι θα έκανε για την αγάπη! [vid]

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει τι θα έκανε για την αγάπη! [vid] | tlife.gr

Στην παγκόσμια πρωτοβουλία του οίκου Dior συμμετέχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και αποκαλύπτει τι σημαίνει αγάπη για αυτόν. Ο μεγάλος νικητής του Survivor με δεκάδες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο, δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του και συμμετέχει στη μεγάλη εκστρατεία αγάπης για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά, ο Οίκος Dior οργανώνει μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία σχηματίζοντας ένα «Love Chain», μία «Αλυσίδα Αγάπης» ζητώντας από όλους μας να απαντήσουμε στο κρίσιμο ερώτημα: “And you, what would you do for love?”, καλώντας όλους να απαντήσουν σε αυτό το καίριο ερώτημα που μας απασχολεί όλους.

Η “αλυσίδα αγάπης” μετρά πολλά διάσημα πρόσωπα της διεθνούς showbiz, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται η Natalie Portman, η Charlize Theron, η Jennifer Lawrence, η Eva Herzigova, η Bella Hadid, ο Johnny Depp, ο Robert Pattinson και τώρα και ο… Γιώργος Αγγελόπουλος!

“Είναι απόφαση, αυθόρμητη ή μετά από σκέψη. Γκρεμίζω και φτιάχνω τα πάντα για την αγάπη”, αποκαλύπτει στο video ο Ντάνος, απαντώντας στην ερώτηση… τι θα έκανε για την αγάπη!

Να σε ενημερώσω μάλιστα, πως δέσμευση της πρωτοβουλίας της Natalie Portman και του γνωστού οίκου είναι για κάθε δημοσίευση με τη χρήση του hashtag #DiorLoveChain να προσφέρεται 1 δολάριο στο φιλανθρωπικό ίδρυμα WE Charity, το φιλανθρωπικό τμήμα της οργάνωσης We Movement (πρώην Free The Children).

Αυτός ο καναδικός οργανισμός είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που υποστηρίζει πρωτοβουλίες στον τομέα της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης και του καθαρού νερού στις αναπτυσσόμενες χώρες με σκοπό να συμβάλει στην έκλειψη της φτώχειας και της παιδικής εκμετάλλευσης.

READ more