Γιώργος Αγγελόπουλος: Απόλαυσε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Μάρκο Σεφερλή επί σκηνής [pic]

Πριν από περίπου δύο χρόνια δημοσιεύματα και φωτογραφίες ήθελαν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλου να είναι ζευγάρι. Η γνωστή ηθοποιός και ο νικητής του Survivor 1 δεν επιβεβαίωσαν ποτέ την είδηση παρά το γεγονός ότι υπήρχαν στιγμιότυπα που έδειχναν ότι δεν είναι μόνο φίλοι. Μπορεί η σχέση να “χάλασε”, όμως οι δυο τους δεν έπαψαν να αλληλοστηρίζονται.

Πρόσφατα, ο ηθοποιός της σειράς “Αν ήμουν πλούσιος” βρέθηκε στο θέατρο Άκροπολ, προκειμένου να παρακολουθήσει το μιούζικαλ “Hairspray“, όπου πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Κώστας Κόκλας, ο Ησαΐας Ματιάμπα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάθισε στην πρώτη σειρά του θεάτρου και απόλαυσε τις ερμηνείες και τα τραγούδια των πρωταγωνιστών.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο ίδιος βρέθηκε στα καμαρίνια ώστε να συγχαρεί τους ηθοποιούς και φωτογραφήθηκε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Μάρκο Σεφερλή, στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram.

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεργάζονται και στην ταινία με την υπογραφή του πρώτου και τίτλο “Χαλβάη 5-0”, που κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Ιανουαρίου.

Δες τη φωτογραφία:

Οι τρεις τους ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό!

Read More

And More