Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους – Φωτογραφίες TLIFE

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήραν σήμερα 12/2 λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί την περασμένη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου. Η κόρη του ζευγαριού, που ήρθε για να ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους, γεννήθηκε 3,900 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας. Τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσο και η Δήμητρα Βαμβακούση ανυπομονούσαν για τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το παιδί τους, και πλέον είναι έτοιμοι γι’ αυτή τη νέα και εντελώς διαφορετική καθημερινότητα που ανοίγεται μπροστά τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο χωρίς τη σύζυγό του με την νεογέννητη κόρη της, καθώς η ίδια επέλεξε να μην εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου:

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε  να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.

Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την έξοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου από το μαιευτήριο.

 

Να θυμίσουμε πως ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ λίγες ώρες αργότερα η μητέρα του Ντάνου, έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ανατριχιαστική σύμπτωση στην ιστορία αποτελεί το γεγονός πως η κόρη τους ήρθε στη ζωή τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, ενώ στις 9 Φεβρουαρίου η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More