Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ήρθε η κόρη τους! Το χρονικό της σχέσης και η τελευταία εμφάνιση πριν το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχία πλέουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς το βράδυ της Πέμπτης 8/2 υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι.

Η χαρμόσυνη είδηση δημοσιεύτηκε από το youfly και προβλήθηκε μέσα από το Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 9/2. Η Δήμητρα Βαμβακούση μπήκε στο μαιευτήριο λίγο μετά τις 8 το απόγευμα και γύρω στις 23:30 γέννησε την κόρη της, βάρους περίπου 3,900 γραμμαρίων, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή ευτυχία τους.

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης ξεκίνησαν όταν η Δήμητρα Βαμβακούση εμφανίστηκε στον γάμο της με φουσκωμένη κοιλιά με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης να γίνεται λίγο καιρό αργότερα μέσα από τα social media. 

«Αισθάνομαι ευλογημένη γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που προσπαθούν. Δε μου πέρασε στιγμή από το μυαλό να πράξω διαφορετικά επειδή δεν ήμουν έτοιμη. Ήμασταν στα σκαριά της σχέσης μας με τον Γιώργο και δεν είχα προλάβει να τον γνωρίσω καλά, λόγω και των υπόλοιπων συνθηκών και δυσκολιών που επικρατούσαν παράλληλα. Όμως, δεν επιλέγεις τη στιγμή που θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο, τυχαίνει και βρίσκεται μπροστά σου» είχε εξομολογηθεί η Δήμητρα Βαμβακούση για την εγκυμοσύνη της.

Η γνωριμία που οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας


Οι πρώτες φήμες για το ζευγάρι κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2022, με το TLIFE να αποκαλύπτει αποκλειστικά, ότι ο Ντάνος ήταν σε σχέση με τη μελαχρινή γυμνάστρια από το καλοκαίρι!

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μέσα σε λίγες εβδομάδα επισημοποίησαν την σχέση τους κάνοντας τα πρώτα σχέδια γάμου. 

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη του γάμου τους, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε ένα μήνυμα στα social media, για να εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό της προς τον άντρα που θα παντρευτεί και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της.

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor είχαν μια ιδιαίτερη γνωριμία και δεν ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού συμμετείχαν σε διαφορετικές χρονιές. Αυτό που τους έφερε κοντά ήταν η πίστη τους. Πιο συγκεκριμένα, τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσο και η Δήμητρα Βαμβακούση επισκέπτονταν τον πατέρα Δημήτριο, ο οποίος λειτουργούσε στο Λυκαβηττό και ήταν ο πνευματικός τους, ο οποίος και τους έφερε κοντά.

Τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος διέψευδε τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί, τονίζοντας πως οι σχέσεις τους ήταν μόνο φιλικές. Με τον καιρό οι εμφανίσεις του ζευγαριού αυξήθηκαν, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακό τους είχε απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ σε κοινή θέα.

«Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι΄αυτό. Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος (βίντεο) και ποιος είναι γύρω σου», είχε αναφέρει η Δήμητρα Βαμβακούση όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τα ενσταντανέ τους.

Όπως αποδείχθηκε τελικά, οι φήμες για το μεταξύ τους ειδύλλιο, δεν ήταν μόνο φήμες αλλά ένας έρωτας πολύ δυνατός που σήμερα θε επισφραγιστεί με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο γάμος και η ανακοίνωση πως θα γίνουν γονείς

Τον περασμένο Σεπτέμβριο το ζευγάρι αποφάσισε εσπευσμένα να πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμου, γεγονός που κανείς δεν περίμενε.

Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.

Από εκείνη την ημέρα που ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν την Δήμητρα Βαμβακούση να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν ήθελε να επιβεβαιώσει την είδηση.

Λίγες ώρες μετά το μυστήριο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε αντιμέτωπος με μια δύσκολη απώλεια, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, η οποία τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο Ντάνος μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία με την μητέρα του, όπου είχε γράψει: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου».

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ είχαν στο στόμα τους δύο πιπίλες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

Η νεογέννητη κόρη τους, όπως είχαν αποκαλύψει θα πάρει το όνομα της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η μικρή ήρθε στον κόσμο λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ενώ την Παρασκευή η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου θα είχε τα γενέθλιά της…

Η τελευταία φορά που είδαμε το ζευγάρι σε δημόσια έξοδο πριν το μαιευτήριο, ήταν στις 27 Ιανουαρίου, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονται φέτος ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα. 

Φωτογραφίες: Instagram/ NDP

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More