Γιώργος Αγγελόπουλος: Εισβάλλει στο “Αν ήμουν πλούσιος” – Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει μπει για τα καλά στο χώρο της υποκριτικής, αφού η μία πρόταση για συνεργασία διαδέχεται την άλλη. Ο νικητής του Survivor 1, μετά τη συμμετοχή του στο σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου “Το Τατουάζ”, αλλά και το ρόλο του στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή με τίτλο “Χαλβάη 5-0”, ξεκίνησε γυρίσματα για την καθημερινά σειρά του ANT1 “Αν ήμουν πλούσιος”.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναμένεται να υποδυθεί τον Αντρέι Τζώρτζεβιτς, ετών 35 μεγαλωμένος στην Ελλάδα από Σέρβους γονείς. Είναι πρώην αστυνομικός και νυν ιδιωτικός ντετέκτιβ, φαν του ποδοσφαίρου και πρώην παίκτης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Ευφυής, μεθοδικός, πολυμήχανος και γοητευτικός! Αχίλλειος πτέρνα του; Το γυναικείο φύλο!  Ο Αντρέι παίρνει τη ζωή πολύ στα σοβαρά, όπως και τις υποθέσεις που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει.

Κάθε υπόθεση γι’ αυτόν είναι προσωπική και η απόδοση δικαιοσύνης είναι ο μοναδικός στόχος του. Στη σειρά έρχεται για να διερευνήσει, για λογαριασμό του οργανισμού της τυχερής τριπλέτας, το θέμα της Σμαράγδας καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η ανήλικη έχει πέσει θύμα εκμετάλλευσης.

Σύντομα στις οθόνες σας!

Read More

And More