Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνά το φετινό καλοκαίρι στη Σκιάθο με την Δήμητρα Βαμβακούση και την κόρη τους.
Μέσα από τα social media το ζευγάρι μοιράζεται στιγμές από το νησί, αλλά και βίντεο της καθημερινότητας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αυτή τη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε μια έκπληξη… γενεθλίων, όταν ξεκίνησαν να του τραγουδάνε προσφέροντάς του γλυκό. Ο ίδιος ενημέρωσε πως τα γενέθλιά του είναι τον Ιανουάριο, ωστόσο τον ενημέρωσαν πως γιορτάζει την επέτειο της γνωριμίας του με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2024, ενώ λίγες ώρες μετά την τελετή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θρήνησε για την απώλεια της μητέρας του, η οποία «έφυγε» ταλαιπωρημένη με την υγεία της.
«Έχετε όλοι πρόβλημα», ήταν η αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην έκπληξη γενεθλίων, χωρίς να είναι τα γενέθλιά του.
Δες το παρακάτω βίντεο:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ