Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντηση για το All Star Survivor και ο λόγος που δεν θα πάρει μέρος στη σειρά του ΣΚΑΪ

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και έχει απορρίψει, τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και το τι ισχύει τελικά για τη συμμετοχή του στο All Star Survivor μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα.

«Δε μπορώ να πω ότι κάποιες προτάσεις δεν ήταν τιμητικές, απλά έκρινε ότι δεν μπορούσα να τις υποστηρίξω με τον τρόπο που θα ήθελα» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε,

«Το σενάριο της σειράς του Κώστα Βαζάκα, είναι ένα σενάριο που πολύ τιμητικά το έγραψε σκεπτόμενος και κάποιες action σκηνές που ξέρει ότι κάνω. Πρόκειται για μια αστυνομική περιπέτεια που έχει και δράμα μέσα με πολλές ανατροπές. Έχουν γίνει επαφές με δίκτυα από το εξωτερικό…. Έρχεται καλοκαίρι και θέλω να δω κάποια πράγματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν».

Αναφορικά με όσα είχαν ακουστεί για μια καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Είχαμε συμφωνήσει προφορικά κάποια πράγματα για μια καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, δεν προχώρησε αυτή η επαφή. Επειδή κάπου διάβασα ότι η συμφωνία αυτή δε προχώρησε λόγω δικών μου οικονομικών απαιτήσεων, η αλήθεια είναι ότι δεν πραγματοποιείται λόγω απόφασης κάποιου άλλου».

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο All Star Survivor o Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Είχαμε συζητήσει δυο φορές τηλεφωνικά και μια δια ζώσης με την παραγωγή του Survivor για να αναλάβω την παρουσίαση, αλλά δεν προχώρησε. Η επιλογή του Γιώργου Λιανού θεωρώ πως ήταν πολύ σωστή… Δεν έχουμε μιλήσει για να συμμετέχω στο All Star Survivor. Aν ερχόταν μια πρόταση για να μπω στο All Star ως παίκτης, θα έπρεπε να ζυγίσω πολλά πράγματα.

Πρώτο και κύριο είναι αν θέλω να ξαναγυρίσω σε αυτό το πρότζεκτ. Είναι γρήγορα χρήματα και οι εποχές δύσκολες αλλά από όσο με ξέρω, δεν το βάζω στα τρία σημαντικά της ζωής μου. Δε μπορώ να σκεφτώ το πρότζεκτ Survivor, αν το 70% δεν ξεκινά από το αγωνιστικό. Το ίδιο ισχύει και για το αν δεχόμουν πρόταση για την παρουσίαση του All Star».

 

Read More

And More