Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι υπέροχος άνθρωπος»

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο με τη Δήμητρα Βαμβακούση συνάντησαν οι τηλεοπτικές αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη» όπου βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11.

«Αναρρώνουμε λίγο γιατί μας πέσανε όλα μαζί» ανέφερε αρχικά στις κάμερες η πρώην παίκτρια του Survivor για την περίοδο που διανύουν αυτή τη στιγμή.

«Ήταν μια περίοδος δύσκολη. Από εκεί και πέρα, έχουμε τα γυρίσματα στην Κύπρο, την προσοχή που πρέπει να έχουμε. Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε. Έχει ο Θεός. Η Δήμητρα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι μαζί της. Από εκεί και πέρα, οι σχέσεις χρειάζονται καθημερινά δουλειά και δεν πρέπει να απαναπαυόμαστε» είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη σύζυγό του και τη σχέση τους..

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη που είμαι δίπλα στον Γιώργο. Θέλω όμως να σας πω ότι, πρώτα ο Γιώργος στηρίζει εμένα και μετά εγώ εκείνον. Δε ξέρω αν φαίνεται το αντίθετο αλλά με έχει στηρίξει περισσότερο» θέλησε να διευκρινίσει η Δήμητρα Βαμβακούση.

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξήγησε τον λόγο που αποφάσισαν να ανακοινώσουν μέσω instagram την εγκυμοσύνη της συζύγου του, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού τους.

«Αυτά δε τα μετράς. Θέλαμε να μιλήσουμε για την εγκυμοσύνη γιατί άρχισαν να γράφονται διάφορα πράγματα και να ξεφεύγει πληροφοριακά αυτό που μας συμβαίνει. Είναι ένα θέμα που αφορά την κάθε οικογένεια, και δεν είναι κάτι που θα θέλαμε εμείς να πούμε πολλά πάνω σε αυτό, γι’ αυτό και μπήκαμε στη διαδικασία να το ανακοινώσουμε επίσημα εμείς, για να σταματήσουν να γράφονται διάφορα. Ευλογημένο και τυχερό να είναι. Όποιος έχει περάσει από αυτή τη διαδικασία γνωρίζει το άγχος… Δεν είναι θέμα κρυφού και φανερού το φύλο του μωρού μας, είναι κάτι που αφορά εμάς» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Read More

And More