Γιώργος Αγγελόπουλος: Η γυναίκα με την οποία που υπήρξε αρραβωνιασμένος και ο επόμενος στόχος!

Είναι το απλό αγόρι του Survivor, που έχει κερδίσει την συμπάθεια των τηλεθεατών και την αγάπη των κοριτσιών. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη, είτε βγει νικητής του Survivor, είτε όχι. Ποιος είναι ο δικός του στόχος όμως, όταν επιστρέψει στο πανεμορφο νησί των Σποράδων, την Σκιάθο;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Secret, o Γιώργος λίγο πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης, είχε εκφράσει μια επιθυμία: να κατέβει για δήμαρχος. Ο ίδιος ασχολείται με τα κοινά, λαρεύει τον τόπο του τον έχει βοηθήσει πολύ, ενώ σε περίπτωση που κερδίσει τα λεφτά είχε πει και πάλι θα βοηθούσε τη Σκιάθο. Έτσι, μιλώντας με μερικούς φίλους, μοιράστηκε την επιθυμία τουνα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος στις επόμενες εκλογές. Ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του νησιού και τώρα με το Survivor φαίνεται πως έχει το “δημαρχηλίκι” στο τεσπάκι του.

Όσο για την προσωπική του ζωή…
Αν αναρωτιέσαι κι εσύ αν υπήρξε ποτέ κάτι σοβαρό, η απάντηση είναι ναι. Σύφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Γιώργος πριν από μερικά χρόνια, είχε σχέση με μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη. Η γνωριμία τους έγινε στο νησί, έκαναν σχέση και η κοπέλα μετακόμισε στη Σκιάθο, όπου και συζούσαν. Μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί,αλλά χώρισαν το 2014. Ο “Ντάνος” όταν αγαπά τα δίνει όλα. Είναι πολύ γλυκός και προστατευτικός κι αυτό άλλωστε έχει φανεί και στο παιχνίδι. Oι κατακτήσεις φυσικά τα καλοκαίρια είναι πολλές και μάλιστα πολλών εθνικοτήτων!

Read More

And More