Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο πριν μερικούς μήνες

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση για το ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο πριν μερικούς μήνες | tlife.gr

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς τα γυρίσματα του σήριαλ «Τατουάζ», όπου συμμετέχει, γίνονται και στις δύο χώρες. Έτσι, παρά την έντονη καθημερινότητά του και τις υποχρεώσεις, εκείνος απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της περιόδου και είναι ευγνώμων για αυτά που ζει.

Ο Ντάνος – όπως τον φωνάζουν – τον Νοέμβριο που μας πέρασε, βρέθηκε για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο αλλά αυτή την φορά για ταξίδι αναψυχής. Ο Γιώργος επισκέφθηκε τον εξωτικό προορισμό γιατί ένιωθε πως ο κύκλος του εκεί δεν είχε κλείσει ακόμα. Μάλιστα, πριν μερικές ώρες κοινοποίησε και μία φωτογραφία του στο instagram, από μία συνάντηση που είχε με ένα παιδί από τον Άγιο Δομίνικο και αποκάλυψε την συζήτηση που είχαν μεταξύ τους.

«Αυτή η τυχαία συνάντηση έγινε στον Άγιο Δομίνικο όταν επέστρεψα εκεί στην παραλία μου τον Νοέμβριο του 2018 για να κλείσω τον κύκλο. Στο Las Terrenas οι άνθρωποι ζούνε σε άθλιες συνθήκες, χωρίς τρεχούμενο νερό και σε αυτοσχέδια σπίτια που όταν βρέχει, στάζουν. Αυτό δεν εμποδίζει τον μικρό μου φίλο να ονειρεύεται. Στην ερώτηση τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις, μου έδειξε τον ουρανό και είπε χωρίς δισταγμό, ‘αεροπόρος’. Κάπου στο βιβλίο λέω «Το τι είμαι ή το τι θα γίνω, το αποφασίζω εγώ και μόνο εγώ, κι όχι αυτός που με βλέπει απέναντι». Εύχομαι αυτό να γίνει η αλήθεια όλων μας…»

READ more