Γιώργος Αγγελόπουλος: Καμάρωσε τον… Survivor φίλο του Γιώργο Χρανιώτη στο θέατρο! Φωτογραφίες από τα καμαρίνια!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Καμάρωσε τον… Survivor φίλο του Γιώργο Χρανιώτη στο θέατρο! Φωτογραφίες από τα καμαρίνια! | tlife.gr

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή και τη νίκη του στον πρώτο κύκλο του «Survivor». Μπορεί να έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από τότε, όμως ο Ντάνος εξακολουθεί να κρατάει επαφή με τους ανθρώπους που ήρθε κοντά και να τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Μία από τις φιλίες που όχι μόνο έχουν αντέξει στο χρόνο αλλά έχουν δυναμώσει και άλλο είναι εκείνη με τον Γιώργο Χρανιώτη.

Ο Γιώργος Χρανιώτης φέτος πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της σεζόν που δεν είναι άλλη από «Το Δικό μας Σινεμά». Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση και φυσικά να τιμήσει τους πρωταγωνιστές. Μετά το τέλος της παράστασης μάλιστα, ο νικητής του «Survivor 1» βρέθηκε στο backstage και φωτογραφήθηκε με κάποιους από τους συντελεστές. Η φωτογραφία βέβαια που έκλεψε την παράσταση και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων ήταν εκείνη στην οποία κρατά αγκαλιά τον Γιώργο Χρανιώτη.

Δες φωτογραφίες:

Με τον Γιώργο Κωνσταντίνου
Γιώργος Αγγελόπουλος Δέσποινα Βανδή Γιώργος Χρανιώτης

Χρανιώτης και Ντάνος σε… μεγάλα κέφια

Φωτογραφίες: NDP

READ more