Γιώργος Αγγελόπουλος – Κατερίνα Δαλάκα: Έτσι έγινε η πρώτη τους γνωριμία

Πριν από 3 περίπου μήνες περιοδικά ήθελαν τον Ντάνο να είναι ζευγάρι με τη νεαρή αθλήτρια που στη συνέχεια συμμετείχε στο Survivor. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξηγεί μιλώντας στο People πως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Αρχικά γράφτηκε πως ήσουν ζευγάρι με την Κατερίνα Δαλάκα, μία από τις παίκτριες του Survivor 2. Το περιβάλλον της ξεκαθάρισε πως είστε φίλοι.

Έχω πει και εγώ ότι είναι μια φιλική σχέση, αλλά δεν θα έλεγα ότι είμαστε φίλοι φίλοι. Είναι μια πρόσφατη φιλική σχέση, που δημιουργήθηκε μέσα από κοινούς γνωστούς από τη σχολή στη Σκιάθο, όπου βρέθηκαν κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε πριν από τρεις μήνες. Θεωρώ πολύ ανθρώπινο να πιεις τρεις καφέδες συνολικά, οι οποίοι προβλήθηκαν σαν να είμαστε οι δυο μας ενώ ήμασταν πολύ μεγάλη παρέα. Κάπως έτσι έχουν γίνει και όλα τα υπόλοιπα.

Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να είσαι κάπου και να τσεκάρεις αν υπάρχει παπαράτσι ή κάποιος που θα σηκώσει το κινητό του και θα βγάλει μια φωτό;

Δεν είμαι ένας άνθρωπος που κάνω ό,τι να ’ναι, πόσο μάλλον δημοσίως. Από την άλλη δεν θα περιοριστώ ως άντρας ή ως άνθρωπος και θα είμαι σαν την παγοκολόνα. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικός. Σίγουρα κάποιοι δεν έχουν ωραίους τρόπους. Το να πηγαίνεις για καφέ και να ζητήσουν να φωτογραφηθούν μαζί σου είναι φυσιολογικό, αλλά όταν κάποιος, που δεν είναι παπαράτσι, το κάνει πονηρά για να πουλήσει μια φωτογραφία σε ένα περιοδικό, δεν μου φαίνεται νορμάλ.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More